The Incredible Adventures Of Van Helsing II – Closed Beta Preview

0

Επιστροφή σε πολύ γνωστές καταστάσεις.

Μόλις ένα χρόνο μετά την κυκλοφορία του πρώτου μέρους, η Neocore Games επιστρέφει με το The Incredible Adventures Of Van Helsing II, ένα άμεσο sequel που συνεχίζει την εξιστόρηση των περιπετειών του ομώνυμου ήρωα. Για να σας φρεσκάρουμε και λίγο τη μνήμη, ο συγκεκριμένος πρωταγωνιστής αποτελεί το γιο του δημοφιλούς κυνηγού βρικολάκων Van Helsing, τουλάχιστον στο σύμπαν των συγκεκριμένων τίτλων.

Το παιχνίδι ξεκινά με τη δημιουργία χαρακτήρα (απευθείας από το level 30, μιας και για τα πρώτα επίπεδα μεσολαβεί το πρώτο μέρος) και την επιλογή της κλάσης του. Υπάρχει δε, ακόμα και στην closed beta, η δυνατότητα να κάνετε import το χαρακτήρα σας από τον πρώτο τίτλο και να συνεχίσετε την περιπέτεια από εκεί που σταματήσατε.

Χωρίς πολλές καθυστερήσεις, τοποθετείστε άμεσα στη δράση, στην προσπάθειά σας να υπερασπιστείτε την πόλη Borgova από τους εισβολείς. Για να το κάνετε αυτό θα έχετε στη διάθεσή σας, ανάλογα και με την κλάση που επιλέξατε, διαφορετικά skills και όπλα αλλά και τη σύμμαχό σας, Katarina, που αναλαμβάνει να σας υποστηρίξει με τον τρόπο που επιθυμείτε. Μπορείτε να της δώσετε εντολή είτε για κοντινές επιθέσεις, είτε για μάχη εξ αποστάσεως, ενώ θα σας ακολουθεί διαρκώς πετώντας σας, ενίοτε, και διάφορα αστειάκια (άλλοτε περισσότερο και άλλοτε λιγότερο πετυχημένα) αποσυμφορίζοντας το κλίμα στον σκοτεινό κόσμο του τίτλου.

Κατά τη διάρκεια της παραπάνω αποστολής, έχετε τη δυνατότητα να δώσετε εντολές και στους συμμάχους σας, που δεν είναι άλλοι από τους φρουρούς της πόλης, οργανώνοντας με αυτόν τον τρόπο την αμυντική της λειτουργία, αντίστοιχα με το δικό σας τρόπο παιχνιδιού.

Αν και είδαμε μόνο την προαναφερθείσα πόλη από το μοναδικό επίπεδο που είναι διαθέσιμο στην closed beta, μπορούμε να υποθέσουμε ότι η αισθητική και ο σχεδιασμός του περιβάλλοντος, κατά πάσα πιθανότητα, θα ακολουθήσει την ίδια “steam-punk” συνταγή με το πρώτο μέρος. Σκοτεινός κόσμος που όμως με τη χρήση έντονων χρωμάτων στα εφέ των skills και στους χαρακτήρες, αφήνει ωραία εντύπωση και καθιστά σωστές τις εικαστικές επιλογές.

Τα ίδια έντονα χρώματα εμφανίζονται και στους εχθρούς, στα ειδικά εφέ των διαφόρων spells αλλά και στα ποικίλα drops που καλείστε να συλλέξετε. Τα τελευταία ευτυχώς είναι αρκετά ευδιάκριτα, ξεχωρίζουν εύκολα από το περιβάλλον και μειώνουν στο ελάχιστο τα «άστοχα» κλικ.

Τα όσα μπορέσαμε να δούμε δείχνουν πως το The Incredible Adventures Of Van Helsing II δεν θα διαφέρει ουσιαστικά από τον προκάτοχό του, κάτι που όμως δεν είναι απαραίτητα αρνητικό αφού προσφέρει μία εμπειρία εξίσου διασκεδαστική με την απρόσκοπτη δράση του, την ομαλότατη λειτουργία των μηχανισμών του αλλά και τον όμορφο και σκοτεινό του κόσμο. Οι developers υπόσχονται, έτσι και αλλιώς, παρόμοια εμπειρία, εμπλουτισμένη με αρκετά νέα features, νέους εχθρούς, βελτιωμένο skill system και πολλές ακόμα βελτιώσεις σε σχέση με το πρώτο Van Helsing.

Η Neocore Games δείχνει να βαδίζει στο σωστό μονοπάτι. Κάτι που θα μάθουμε με την κυκλοφορία “ολόκληρου” του τίτλου.

About Author

Leave a Reply

κατασκευή ιστοσελίδων Web and Art Solutions