Αφόρητοι: Βλακ Φράιντεϊ Εντίσιο

2

Προφανώς κάποιες εβδομάδες του χρόνου είναι ξεχωριστές. Παρότι η μεγαλύτερη αγορά για τη βιομηχανία των videogames, δηλαδή αυτή της Βορείου Αμερικής, υπολειτουργεί αυτήν την εβδομάδα, αντί να μείνουν κάποιες αστειότητες για την επόμενη, αποφασίστηκε ότι καλό είναι να χωρέσουν στην τρέχουσα. Διότι όταν δεν υπάρχουν μαζεμένες ανακοινώσεις ή κάτι ανάλογο, αντί να δημιουργήσουμε ενδιαφέρον περιεχόμενο, κάνουμε την τρίχα τριχιά. Τι πιο φυσιολογικό και αυτονόητο. Το αποτέλεσμα; Το πιο κουραστικό “Αφόρητοι” που χρειάστηκε να γραφτεί στη σύντομη πορεία αυτής της στήλης.

Η πλημμύρα ξεκινά και ο Νώε είναι ακόμη μεθυσμένος από τον πρώτο κατακλυσμό.

Επιθεώρηση εργασίας. “Επιθεώρηση” όπως “Δελφινάριο”.

Irrational Games is hiring, but nobody knows why

Προσλαμβάνει. Δεν ξέρουμε γιατί. Αλλά σημασία έχει ότι προσλαμβάνει. Γράφουμε και στον τίτλο ότι δεν ξέρουμε αλλά θα βρούμε 200 λέξεις ακόμη για να το αναλύσουμε. Irrational Games είναι άλλωστε. Κάτι πρέπει να κάνουμε για αυτό.

Αποκαλυπτικό Δελτίο

Advanced Warfare season pass holders get early access to bonus weapon

Early Access. Σε ΕΝΑ όπλο. Που θα περιλαμβάνεται κανονικά σε DLC. Και δίνεται νωρίς σε όσους έχουν προαγοράσει ουσιαστικά. Αν το θέμα αυτό είχε γίνει αντικείμενο μελέτης ως πρακτική, θα δεχόμασταν και άρθρο ολόκληρο. Αλλά ως είδηση μοιάζει με το να έχει παραγγείλει κανείς ένα κόσμο προϊόντα από το Amazon, να έρχεται η μισή παρτίδα πρώτα, η άλλη μισή να αναμένεται και να το κάνουμε θέμα στα κανάλια.

Halo 5: Guardians Art Director’s Artwork Is Absolutely Amazing, Shows a Colorful Vision of Sci-Fi

Είναι art director του Halo. Εννοείται ότι είναι amazing. Κάποιοι άλλοι δεν είναι φαίνεται. Ειδικά όταν θεωρείται σχόλιο προκοπής το “πολύχρωμη ματιά στην επιστημονική φαντασία”. Και διαφωνήστε όσο θέλετε στην κατά πνεύμα μετάφραση. Μικρό ρόλο παίζει.

Sony Wants to Add New Features to ShareFactory on PS4, and to Improve the Current Ones

Απλά φανταστείτε κάθε software developer στον πλανήτη να λέει το ίδιο (που είναι και αυτονόητο) και να το παίρνουμε τόσο στα σοβαρά. Θεωρητικό patch και είδηση. Αν ήμασταν στην εποχή του εντύπου, ο Gutenberg θα πήγαινε πίσω στο χρόνο για να εμποδίσει την εφεύρεση (ναι, εφεύρεση, όχι ανακάλυψη) της γραφής.

PS4 Exclusive The Order: 1886′s New Picture and Wallpapers Show Off Galahad’s Glorious Mustache

Ο πυρήνας της είδησης είναι το μουστάκι. Το ΜΟΥΣΤΑΚΙ. Το ΜΟΥ-ΣΤΑ-ΚΙ. Αν όμως είναι το καλύτερο εικονικό μουστάκι όλων των εποχών; Τότε δεν θα έχουμε άλλη μια επιτυχία αποκλειστικά για PS4; Να τα λέμε αυτά.

Metal Gear Solid V: Ground Zeroes Looks Even Better On PC

No shit, Sherlock.

Microsoft Trademarks Scalebound Months After Reveal; Are We Finally Going to See Something Soon?

Το Scalebound ανακοινώθηκε στην E3 2014. Ξέρουμε ότι υπάρχει, ξέρουμε ότι είναι θέμα χρόνου να προκύψουν νέα στοιχεία. Για κάποιο, τεχνικό φανταζόμαστε, λόγο, η κατοχύρωση του σήματος έγινε αργότερα. Από πότε αυτό επηρεάζει το χρόνο που θα αποκαλυφθεί κάτι νέο, δεν γίνεται ποτέ αντιληπτό. Αλλά δεν πειράζει. Καλή καρδιά, σωστά;

Έχω ένα μυστικό κρυμμένο στης καρδιάς τα βάθη

Square Enix will reveal a new console RPG that isn’t a remake in December

What new project could Square Enix be working on?

Square Enix Have Plans To Announce Several New Games In The Near Future

Πρώτα έρχεται η ανακοίνωση για την ανακοίνωση. Η διευκρίνιση περί console RPG που δεν είναι remake είναι για γέλια. Μιλάμε άλλωστε για την Square Enix για την οποία το console RPG είναι ο κανόνας. Όσο για το ότι δεν θα είναι remake, δεν θυμόμαστε τέτοιο ενθουσιασμό πριν την ανακοίνωση του Bravely Default. Ή του Infinite Undiscovery. Ή έστω του The Last Remnant. Ακολουθεί η προσέγγιση Φως Στο Τούνελ, χωρίς συνοδευτικό μυθιστόρημα ώστε να μεταμορφωθεί σε franchise το ίδιο το άρθρο. Και τέλος…χωρά να πούμε ότι και οι αγελάδες σκοπεύουν να παράξουν γάλα στο εγγύς μέλλον. Αν δεν ανακοινωθεί κάθε πρωί δεν ησυχάζουμε.

White Knight Chronicles Developer Plans To Reveal A PS4 Game In E3 2015

Level-5 to announce PS4 game at E3 2015

Ni No Kuni Maker to Announce Epic PS4 Game at E3 2015

Επιτέλους. Ο κλάδος εξελίσσεται. Γίνεται είδηση το γεγονός ότι του χρόνου τον Ιούνιο θα ανακοινωθεί τίτλος από τον οποιονδήποτε. Στην έκθεση όπου αν μια εταιρεία δεν έχει και κάτι νέο να δείξει, συνήθως δεν κάνει και το έξοδο που απαιτεί η εμφάνισή της. Ποιος να το ‘λεγε; Ποιος θα μας παρηγορήσει τώρα που ανατράπηκε η τάξη στο σύμπαν;

Naughty Dog’s Neil Druckmann Teases Something for The Games Awards

Uncharted 4’s Creative Director Sure Seems Excited About The Game Awards

Naughty Dog creative director teasing something for The Game Awards

Αν ήταν ο μόνος ενθουσιασμένος εντός της Naughty Dog, μπορεί να ήταν και είδηση. Κατά τα άλλα μένουμε στο “είδα κάτι και χαίρομαι”. Α, και “σας το λέω γιατί ξέρω τι μυαλά κουβαλάτε”.

PlayStation Experience: Full Panel Schedule Coming Soon; First Info on MLB 15: The Show and More

Σας ενημερώνουμε ότι το πρόγραμμα των παρουσιάσεων θα δημοσιευθεί σύντομα. Αφού δεν κάνουμε διαγωνισμό με δώρο το πρόγραμμα πάλι καλά.

What do “military” remarks mean for Battlefield’s future?

Τι να εννοεί ο ποιητής άραγε; Που να πάει το μυαλό όταν το Battlefield: Hardline είναι ο πρώτος τίτλος της σειράς που σχετίζεται με αστυνομία και όχι με στρατό; Η απάντηση στο “Μυστήριο της Παρασκευής”. Κάθε Παρασκευή στις 21.00. Εκτός πρωτοχρονιάς που παίρνει τη θέση του το “Αυτό”. Που κοντεύει να γίνει τα “Αυτά”.

Rumour: David Jaffe’s New Game Will Be Revealed at PlayStation Experience

Φήμη; Καλό μου παιδί. Έχει κυκλοφορήσει teaser video. Το οποίο και περιλαμβάνεις στο κείμενο. Φήμη είναι μόνο αυτό που υπάρχει πάνω από τους ώμους σου.

Quantic Dream’s David Cage on New PS4 Game: “We’re Working on Something Very Exciting”

Δεν έχετε να πείτε. Παρακολουθείτε την πιο ενθουσιασμένη βιομηχανία στην ιστορία της ανθρωπότητας.

Capcom teases new PS4 game announcement coming soon

Μετά από χρονιά χωρίς νέες κυκλοφορίες ολκής, τι θα γινόταν ακριβώς; Ή θα έκλεινε ή θα ετοίμαζε ανακοινώσεις η Capcom. Αλλά ευχαριστούμε για την πληροφορία.

Αλητεία και λαχτάρα

Secret Ponchos free upon PS4 release next week

Pick up Secret Ponchos for free on PlayStation 4 on December 2

Να στέλνει δελτίο Τύπου ο developer για να ανακοινώσει ότι το Secret Ponchos ξεκινά ως δωρεάν τίτλος, πάντα μέσω PS Plus, είναι λογικό και το είδαμε και με τα μάτια μας. Το ότι οι παραπάνω ειδήσεις λένε ότι ο τίτλος θα είναι δωρεάν στο PS4, έτσι απλά, και μάλιστα αφού έχουν ανακοινωθεί κανονικά οι τίτλοι του PS Plus για το μήνα Δεκέμβριο (μαζί τους και το Secret Ponchos), είναι αλητεία for the ages.  Εκπληκτικό. Απλά εκπληκτικό. Και εντός του κειμένου η διατύπωση είναι τέτοια ώστε η αναφορά στο PS Plus να είναι όσο το δυνατόν πιο φευγαλέα. Ντροπή και καθόλου χώρος για χιούμορ.

Ευχήσου και λίγο

This is How Sony, Microsoft, Nintendo and Many Other Developers Wish You a Happy Thanksgiving

Βαθμολογία δεν έχει για να δούμε ποιος ευχήθηκε καλύτερα; Θα λυπόμασταν τον συντάκτη που έκανα τον κόπο να ανακαλύψει όλη αυτή τη χρήσιμη πληροφορία, αλλά κάτι μας λέει ότι α) τα θέλει ο οργανισμός του και β) ξέρει πού απευθύνεται.

Ο στόκος είχε τη δική του ιστορία

Which console would survive a 15 ft drop, PS4 or Xbox One?

Αν το PS4 και το Xbox One ήταν αστερισμοί, τι ζώδιο θα ήσασταν; Επίσης, κουβέντα να γίνεται, ποιος πίδακας σοφίας τοποθετεί την κονσόλα του σε τεσσερισήμισι μέτρα και κάτι ύψος ώστε να ανησυχεί για το αν θα ζήσει η κονσόλα ύστερα από πτώση;

Γελάμε με θεωρίες ότι μας ψεκάζουν. Δικαίως. Αφού δεν χρειάζεται. Φαίνεται. Μαύρη Παρασκευή. Τελείως.

About Author

Όταν δεν πίνει καφέ, πίνει καφέ. Γράφει για games από το 2003, συναντά, για κάποιο άγνωστο λόγο, τα πιο περίεργα bugs και όποτε δεν βρίσκει καφέ, λειτουργεί ως αρχισυντάκτης. Ύστερα από κάθε μακροβούτι σε gadgets, games και βιβλία ιστορίας, βγαίνει στην επιφάνεια για να πάρει αέρα και να κάνει διορθώσεις. Τότε είναι και πιο επικίνδυνος. Αρθρογραφία του έχει εμφανιστεί σε GamePro, Computer Games Magazine, RAM, bit, Digipedia κ.α. Μετέφρασε βιβλίο για το Tai Chi. Don't ask.

κατασκευή ιστοσελίδων Web and Art Solutions