Επίσημο το H1Z1 για PS4, λεπτομέρειες που κοστίζουν για τα Airdrops

0

Το κρυφτούλι τελείωσε και το H1Z1 για PS4 δεν είναι απλά στα πλάνα, αλλά μπαίνει κανονικά στο πρόγραμμα σύμφωνα με τα λεγόμενα της Sony Online Entertainment.

Βέβαια αυτό δεν είναι το μόνο νέο από το παιχνίδι, αφού αποκαλύφθηκαν τα Airdrops και η λειτουργία τους. Οι παίκτες, καταβάλλοντας το ανάλογο αντίτιμο στο in-game store, θα μπορούν να ζητήσουν προμήθειες που καταφθάνουν από αέρος. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα τις λάβουν όμως. Όχι επειδή δεν θα παραδοθούν, αλλά, όπως θα δείτε στο video που ακολουθεί, τις μαζεύει όποιος μείνει όρθιος και όποιος προλάβει. Από τη στιγμή που η παράδοση γίνεται φανερά, η κυριότητα των εφοδίων περνά σε όποιον την κερδίσει και όχι σε όποιον πλήρωσε.

About Author

Όταν δεν πίνει καφέ, πίνει καφέ. Γράφει για games από το 2003, συναντά, για κάποιο άγνωστο λόγο, τα πιο περίεργα bugs και όποτε δεν βρίσκει καφέ, λειτουργεί ως αρχισυντάκτης. Ύστερα από κάθε μακροβούτι σε gadgets, games και βιβλία ιστορίας, βγαίνει στην επιφάνεια για να πάρει αέρα και να κάνει διορθώσεις. Τότε είναι και πιο επικίνδυνος. Αρθρογραφία του έχει εμφανιστεί σε GamePro, Computer Games Magazine, RAM, bit, Digipedia κ.α. Μετέφρασε βιβλίο για το Tai Chi. Don't ask.

Leave a Reply

κατασκευή ιστοσελίδων Web and Art Solutions