Έρχεται σε iOS το Pokémon Trading Card Game

0

Μέσα στο Σαββατοκύριακο που πέρασε, κατά το Pokémon World Championship, η The Pokémon Company αποκάλυψε ότι ετοιμάζεται ηλεκτρονική έκδοση του Pokémon Trading Card Game για iOS και πιο συγκεκριμένα για iPad.

Δεν θα είναι η πρώτη ηλεκτρονική έκδοση του παιχνιδιού αφού μπορείτε να παίξετε και εδώ, σε PC και Mac, ωστόσο η εμφάνιση του παιχνιδιού σε iPad έχει ειδικό ενδιαφέρον. Θα είναι ο πρώτος κανονικός τίτλος από The Pokémon Company σε σύστημα που δεν χειρίζεται η ίδια η Nintendo..

Δεν υπάρχει ακόμη συγκεκριμένη ημερομηνία κυκλοφορίας αλλά ο στόχος είναι να το δείτε στο κοντινότερο iPad πριν το τέλος του έτους.

https://twitter.com/TheJWittz/status/500350510403432448/photo/1

About Author

Όταν δεν πίνει καφέ, πίνει καφέ. Γράφει για games από το 2003, συναντά, για κάποιο άγνωστο λόγο, τα πιο περίεργα bugs και όποτε δεν βρίσκει καφέ, λειτουργεί ως αρχισυντάκτης. Ύστερα από κάθε μακροβούτι σε gadgets, games και βιβλία ιστορίας, βγαίνει στην επιφάνεια για να πάρει αέρα και να κάνει διορθώσεις. Τότε είναι και πιο επικίνδυνος. Αρθρογραφία του έχει εμφανιστεί σε GamePro, Computer Games Magazine, RAM, bit, Digipedia κ.α. Μετέφρασε βιβλίο για το Tai Chi. Don't ask.

Leave a Reply

κατασκευή ιστοσελίδων Web and Art Solutions