Planetside 2: Νέες πληροφορίες για τη beta του PS4

0

Στις 20 Ιανουαρίου ξεκινά η beta του Planetside 2 στο PS4 και ο John Smedley (SOE) μας δίνει μερικές παραπάνω χρήσιμες πληροφορίες.

Η beta θα είναι αρχικά διαθέσιμη μόνο στη Βόρειο Αμερική μιας και η SCEE έχει ακόμα μερικές τεχνικότητες να ξεπεράσει. Αν φυσικά έχετε αμερικανικό λογαριασμό μπορείτε να συμμετάσχετε κανονικά. Δεν θα υπάρχει υποστηριξη keyboard και mouse ενώ αν θέλετε να έχετε το ίδιο character name με την έκδοση PC, καλύτερα να βιαστείτε και να το εξασφαλίσετε μιας και οι δυο εκδόσεις δεν “επικοινωνούν” στον τομέα των ονομάτων. Τέλος, τα invites θα αρχίσουν να αποστέλλονται από τις 20 του μήνα με χρονολογική σειρά, οπότε όσο πιο γρήγορα κάνατε αίτηση, τόσο πιο πιθανό είναι να έχετε μια θέση στη beta.

About Author

Κάποιοι τον ξέρετε ως Bill Big και κάποιοι ως Ροδόλφο Παπιομύτογλου. Όσοι βέβαια δεν τον γνωρίζετε καν είστε και οι πιο ευτυχισμένοι. Ταλαιπωρεί τακτικά τα ιντερνετικά ερτζιανά από το 2011 προσπαθώντας να συνδυάσει gaming, graphic design, δημιουργία comics, κωμικά videos και άλλα που τον εκθέτουν ανεπανόρθωτα. Η πρώτη του κονσόλα έμελλε να είναι και η πιο συλλεκτική καθώς κανένας άλλος στον πλανήτη δεν είχε κλώνο του NES ονόματι Bit 72.

Leave a Reply

κατασκευή ιστοσελίδων Web and Art Solutions