Δικό της δίκτυο φτιάχνει η Riot Games για χάρη του League Of Legends

0

Η Riot Games φαίνεται ότι δεν είναι ευχαριστημένη με τις ταχύτητες που έχει το Internet στην Αμερική και πιο συγκεκριμένα με το ping, η τιμή του οποίου συχνά στέκεται εμπόδιο για ουσιαστικό online gaming. Για αυτό τον λόγο, προχώρησε σε συνεργασία με μεγάλους ISP και ετοιμάζει το δικό της δίκτυο για τους παίκτες του League Of Legends, που θα αφορά τις ΗΠΑ και τον Καναδά.

O Charlie Hauser της Riot Games αναφέρθηκε στο θέμα στο επίσημο forum του τίτλου, λέγοντας ότι οι ISP σήμερα ενδιαφέρονται περισσότερο για την μετακίνηση μεγάλων πακέτων δεδομένων σε λίγα δευτερόλεπτα ή λεπτά, όμως με αυτόν τον τρόπο δεν δίνεται προτεραιότητα στο online gaming, το οποίο απαιτεί ταχύτατη μετακίνηση μικροσκοπικών πακέτων δεδομένων. Στο τελευταίο θα εστιάζει και το δίκτυο της εταιρείας, με σκοπό να ικανοποιήσει τους παίκτες του League Of Legends μειώνοντας τις αποσυνδέσεις και ελαχιστοποιώντας το ping.

Και αν μια τέτοια κίνηση σας φαντάζει…φιλόδοξη για έναν developer, καλό θα ήταν να έχετε στο νου σας ότι μιλάμε για έναν τίτλο που απασχολεί μηνιαίως περίπου 67 εκατομμύρια gamers, ενώ σχεδόν κάθε μέρα οι server της Riot Games καταγράφουν περισσότερους από 7,5 εκατομμύρια ανθρώπους συνδεδεμένους ταυτόχρονα.

Το δίκτυο της Riot Games αναμένεται να λειτουργεί κανονικά γύρω στα τέλη Μαρτίου.

 

About Author

Leave a Reply

κατασκευή ιστοσελίδων Web and Art Solutions