Υψηλά ποσοστά πειρατείας για το Monument Valley στο Android

0

Το Monument Valley ήταν από τις πιο δημοφιλείς “φορητές” κυκλοφορίες τον χρόνο που μας άφησε, όμως σύμφωνα με την ομάδα ανάπτυξης Ustwo Games, παρατηρήθηκαν πάρα πολύ υψηλά ποσοστά πειρατείας.

Ειδικότερα στη περίπτωση του Android, η εταιρεία δηλώνει ότι τα ποσοστά της πειρατείας άγγιξαν το 95%, διευκρινίζοντας όμως ότι το 0,3% των μη-πληρωμένων εγκαταστάσεων αφορούν δωρεάν χορηγήσεις από την ίδια την ομάδα, ενώ δεν διαχωρίζεται και η περίπτωση των πολλαπλών εγκαταστάσεων σε διαφορετικές συσκευές με το ίδιο account. Φανταζόμαστε ότι δεν είμαστε οι μόνοι που παίζουμε τα παιχνίδια μας είτε στο κινητό, είτε στο tablet με τον ίδιο λογαριασμό, έτσι δεν είναι;

Στην περίπτωση του iOS, τα νούμερα είναι σίγουρα καλύτερα αφού πάντα σύμφωνα με την εταιρεία το ποσοστό που έχει πληρώσει τον τίτλο είναι γύρω στο 40%.

Παρόλα αυτά είναι ξεκάθαρο ότι και στις δύο περιπτώσεις το παιχνίδι εγκαταστάθηκε αρκετές φορές παράνομα και ενώ η πιο…κλειστή πολιτική της Apple στο iOS μείωσε το φαινόμενο της πειρατείας, αλλά δεν το εξαφάνισε.

 

About Author

Leave a Reply

κατασκευή ιστοσελίδων Web and Art Solutions