Sportsfriends: Από αύριο και σε PC

0

Από αύριο θα είναι διαθέσιμο το Sportsfriends και σε PC, συγκεκριμένα για Windows, OS X και Linux. Η εν λόγω έκδοση θα διατίθεται μέσω GOG αλλά και Steam, αλλά θα λείπει ένα από τα αθλητικά mini games, το Johann Sebastian Joust. Λόγος είναι ότι στην πρωτότυπη μορφή του λειτουργεί με PS Move, αλλά ούτε αυτό ούτε και κάποιο επαρκώς παρεμφερές περιφερειακό είναι λύσεις για το PC, άρα εγκαταλείφθηκε η προσπάθεια για τη συμπερίληψη του παιχνιδιού αυτού.

Η Die Gute Fabrik δεν εγκαταλείπει τις προσπάθειες πάντως, αφού ελπίζει να ετοιμάζει open source εκδοχή του αθλήματος αυτού. Αφού βρει βέβαια τρόπο να το κάνει να λειτουργήσει με τρόπο που να έχει νόημα.

Εν τω μεταξύ δείτε το trailer της νέας έκδοσης.

About Author

Όταν δεν πίνει καφέ, πίνει καφέ. Γράφει για games από το 2003, συναντά, για κάποιο άγνωστο λόγο, τα πιο περίεργα bugs και όποτε δεν βρίσκει καφέ, λειτουργεί ως αρχισυντάκτης. Ύστερα από κάθε μακροβούτι σε gadgets, games και βιβλία ιστορίας, βγαίνει στην επιφάνεια για να πάρει αέρα και να κάνει διορθώσεις. Τότε είναι και πιο επικίνδυνος. Αρθρογραφία του έχει εμφανιστεί σε GamePro, Computer Games Magazine, RAM, bit, Digipedia κ.α. Μετέφρασε βιβλίο για το Tai Chi. Don't ask.

Leave a Reply

κατασκευή ιστοσελίδων Web and Art Solutions