Thimbleweed Park: Adventure από τα παλιά στο Kickstarter

0

To Thimbleweed Park των Ron Gilbert και Gary Winnick φαίνεται παλιό. Πολύ παλιό. Αλλά επίτηδες. Γιατί είναι ωραίο. To Thimbleweed Park έκανε την εμφάνισή του στο Kickstarter ως πνευματικός διάδοχος του Maniac Mansion (Lucasfilm Games) του 1987 και φέρνει την ατμόσφαιρα ενός point and click adventure του τότε.

Οι δημιουργοί δεν θέλουν απλά να δώσουν μια νότα νοσταλγίας, αλλά να σας κάνουν να παίξετε έναν τίτλο σαν να είναι ακόμα 1987. Γραφικά, interface κ.λπ. έχουν μείνει επίτηδες στο τότε ώστε να φανεί γιατί τα adventures εκείνης της εποχής ήταν τόσο ιδιαίτερα. Η ιστορία του ξεκινά με ένα φόνο και ο παίκτης μπορεί να χρησιμοποιεί έως και 5 χαρακτήρες (εναλλάξ).

Το Thimbleweed Park ζητά 375,000 δολάρια στο Kickstarter για να ολοκληρωθεί και μέχρι στιγμής τα πάει πολύ καλά. Αν όλα πάνε καλά θα το δούμε τον Ιούνιο του 2016 σε PC, Mac και Linux.

About Author

Κάποιοι τον ξέρετε ως Bill Big και κάποιοι ως Ροδόλφο Παπιομύτογλου. Όσοι βέβαια δεν τον γνωρίζετε καν είστε και οι πιο ευτυχισμένοι. Ταλαιπωρεί τακτικά τα ιντερνετικά ερτζιανά από το 2011 προσπαθώντας να συνδυάσει gaming, graphic design, δημιουργία comics, κωμικά videos και άλλα που τον εκθέτουν ανεπανόρθωτα. Η πρώτη του κονσόλα έμελλε να είναι και η πιο συλλεκτική καθώς κανένας άλλος στον πλανήτη δεν είχε κλώνο του NES ονόματι Bit 72.

Leave a Reply

κατασκευή ιστοσελίδων Web and Art Solutions