Καθυστέρηση για το Never Alone του PS4 στην Ευρώπη

0

Λίγο παραπάνω υπομονή χρειάζεται να έχετε μέχρι να παίξετε το Never Alone στο PlayStation 4 μιας και ο τίτλος θα καθυστερήσει στην Ευρώπη. Θα το δούμε στις 26 Νοεμβρίου με την καθυστέρηση να οφείλεται σε συγκεκριμένο update για τον τίτλο το οποίο δεν έχει πάρει ακόμα την έγκριση της Sony Computer Entertainment Europe. Η ομάδα ανάπτυξης θέλει οπωσδήποτε “live” το update όταν ο τίτλος κυκλοφορήσει.

Κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να συμβαίνει με τη Βόρειο Αμερική όπου ο τίτλος κυκλοφορεί από χθες και έχει διαθέσιμο το εν λόγω update, έχοντας πάρει την έγκριση της SCEA, ενώ οι εκδόσεις Xbox One και PC σε όλες τις αγορές είναι κανονικά διαθέσιμες μαζί με το update.

About Author

Κάποιοι τον ξέρετε ως Bill Big και κάποιοι ως Ροδόλφο Παπιομύτογλου. Όσοι βέβαια δεν τον γνωρίζετε καν είστε και οι πιο ευτυχισμένοι. Ταλαιπωρεί τακτικά τα ιντερνετικά ερτζιανά από το 2011 προσπαθώντας να συνδυάσει gaming, graphic design, δημιουργία comics, κωμικά videos και άλλα που τον εκθέτουν ανεπανόρθωτα. Η πρώτη του κονσόλα έμελλε να είναι και η πιο συλλεκτική καθώς κανένας άλλος στον πλανήτη δεν είχε κλώνο του NES ονόματι Bit 72.

Leave a Reply

κατασκευή ιστοσελίδων Web and Art Solutions