GTA V: Περάστε από την παλιά έκδοση στη νέα και εξασφαλίστε επιπλέον περιεχόμενο

0

Το Grand Theft Auto V απέχει μόλις λίγες μέρες από PS4 και Xbox One (λίγους μήνες από το PC) και η Rockstar φροντίζει να μη χαθεί τίποτα στη μετάφραση, ούτε το αποκλειστικό περιεχόμενο των ειδικών εκδόσεων που κυκλοφόρησαν για παλαιότερα συστήματα. Αρκεί βέβαια να μεταφέρει ο παίκτης λογαριασμό και ένα χαρακτήρα. Θα μπορεί να συνεχίσει να χρησιμοποιεί τον τελευταίο στις παλιές εκδόσεις αλλά μόνο στις νέες θα μετρά η νέα πρόοδος.

Όσοι όμως έχουν στην κατοχή τους τον τίτλο και αποφασίσουν να τον αγοράσουν δεύτερη φορά για νεότερο σύστημα, αφού κάνουν την ανάλογη μεταφορά, θα δουν ότι τους περιμένει κι άλλο περιεχόμενο.

Θα έχουν λοιπόν πρόσβαση σε νέο storyline του Michael που σχετίζεται με δολοφονία, με ανάλογα φίλτρα νουάρ και φωτογραφίες Snapmatic. Ο Franklin θα έχει νέα φωτογραφικά challenges στη φύση, ενώ θα λάβει το Kraken Sub αν τα ολοκληρώσει όλα. Επιπλέον θα βρείτε αγώνες με stock cars, βελτιωμένο αερόστατο και ένα monster truck. Τέλος προστίθενται νέα events για το υδροπλάνο Dodo και το αυτοκίνητο Imponte Duke O’Death.

Double dipping για double extras λοιπόν.

About Author

Όταν δεν πίνει καφέ, πίνει καφέ. Γράφει για games από το 2003, συναντά, για κάποιο άγνωστο λόγο, τα πιο περίεργα bugs και όποτε δεν βρίσκει καφέ, λειτουργεί ως αρχισυντάκτης. Ύστερα από κάθε μακροβούτι σε gadgets, games και βιβλία ιστορίας, βγαίνει στην επιφάνεια για να πάρει αέρα και να κάνει διορθώσεις. Τότε είναι και πιο επικίνδυνος. Αρθρογραφία του έχει εμφανιστεί σε GamePro, Computer Games Magazine, RAM, bit, Digipedia κ.α. Μετέφρασε βιβλίο για το Tai Chi. Don't ask.

Leave a Reply

κατασκευή ιστοσελίδων Web and Art Solutions