Λεπτομέρειες και launch trailer για το Killer Instinct: Season 2

0

Στις 15 Οκτωβρίου κυκλοφορεί το Killer Instinct: Season 2 στο Xbox One και οι λεπτομέρειες για τις αλλαγές και βελτιώσεις που φέρνει “έσκασαν μύτη”. Μπορείτε να περιμένετε παλιούς και νέους χαρακτήρες, βελτιώσεις στο interface για πιο γρήγορη επιλογή χαρακτήρων, νέο leveling system, νέο combo system αλλά και καλύτερη ανάλυση μιας και ο τίτλος ξεφεύγει πλέον από το 720p και “παίζει” σε 900p.

Η δεύτερη season δεν ξεφεύγει από το free to play, δίνοντας σας δωρεάν τον TJ Combo. Η Maya κοστίζει 4,99 ευρώ ενώ αν θέλετε να αποκτήσετε και τους 8 χαρακτήρες του τίτλου θα πρέπει να αγοράσετε το Combo Breaker Pack προς 19,99 ευρώ.

Όλες τις λεπτομέρειες μπορείτε να τις βρείτε στο Xbox Wire. Ακολουθεί το απαραίτητο launch trailer.

About Author

Κάποιοι τον ξέρετε ως Bill Big και κάποιοι ως Ροδόλφο Παπιομύτογλου. Όσοι βέβαια δεν τον γνωρίζετε καν είστε και οι πιο ευτυχισμένοι. Ταλαιπωρεί τακτικά τα ιντερνετικά ερτζιανά από το 2011 προσπαθώντας να συνδυάσει gaming, graphic design, δημιουργία comics, κωμικά videos και άλλα που τον εκθέτουν ανεπανόρθωτα. Η πρώτη του κονσόλα έμελλε να είναι και η πιο συλλεκτική καθώς κανένας άλλος στον πλανήτη δεν είχε κλώνο του NES ονόματι Bit 72.

Leave a Reply

κατασκευή ιστοσελίδων Web and Art Solutions