RoomAlive: Μετατρέψτε το σαλόνι σας σε videogame level

0

Η ιδέα του Illumiroom της Microsoft φαίνεται πως πήγε πλέον ένα βήμα παραπέρα με την εταιρία να παρουσιάζει το RoomAlive. Χρησιμοποιώντας projectors και Kinect units (ως depth cameras) το RoomAlive καταφέρνει να μετατρέψει κάθε χώρο σε videogame level, με περιεχόμενο να προβάλλεται σε κάθε του επιφάνεια (τοίχους, πάτωμα, έπιπλα κ.λπ.).

Για να υπάρξει καλύτερη αντίληψη του όλου consept η Microsoft παρουσίασε τρία augmented reality games: Whack-A-Mole, Robot Attack και Traps. Οι παίκτες μπορούν είτε να αλληλεπιδράσουν οι ίδιοι με τα αντικείμενα που προβάλλονται στο χώρο, είτε να κατευθύνουν μέσω χειριστηρίου ένα χαρακτήρα που μπορεί να περπατήσει σε κάθε πιθανή επιφάνεια του δωματίου.

Και τα τρία games μπορείτε να τα βρείτε στο παρακάτω video, με την Microsoft να υποστηρίζει πως τίποτα από όσα θα δείτε δεν είναι σκηνοθετημένο.

About Author

Κάποιοι τον ξέρετε ως Bill Big και κάποιοι ως Ροδόλφο Παπιομύτογλου. Όσοι βέβαια δεν τον γνωρίζετε καν είστε και οι πιο ευτυχισμένοι. Ταλαιπωρεί τακτικά τα ιντερνετικά ερτζιανά από το 2011 προσπαθώντας να συνδυάσει gaming, graphic design, δημιουργία comics, κωμικά videos και άλλα που τον εκθέτουν ανεπανόρθωτα. Η πρώτη του κονσόλα έμελλε να είναι και η πιο συλλεκτική καθώς κανένας άλλος στον πλανήτη δεν είχε κλώνο του NES ονόματι Bit 72.

Leave a Reply

κατασκευή ιστοσελίδων Web and Art Solutions