Πράσινο φως από την Microsoft για χρήση game content σε videos χρηστών

0

Αν θέλετε να φτιάξετε το δικό σας Let’s Play video ( ή οτιδήποτε άλλο) με κάποιο τίτλο των Xbox One, Xbox 360, η Microsoft σάς επιτρέπει και επίσημα να χρησιμοποιείτε game content για το video σας και να εκμεταλευθείτε τα όποια διαφημιστικά του έσοδα. Βέβαια υπάρχουν κανόνες όπως ο περιορισμός για δημοσίευση του video σας σε YouTube και Twitch, την πλήρη αποφυγή πορνογραφικού, υβριστικού, παράνομου κ.λπ. περιεχομένου, την ύπαρξη ένδειξης για copyright και άλλα.

Βρείτε τα όλα συγκεντρωμένα παρακάτω και όλες τις “γαργαλιστικές” λεπτομέρειες στο xbox.com. Να σημειώσουμε πως τα παρακάτω δεν αγγίζουν το Minecraft το οποίο έχει τους δικούς του κανόνες για τέτοιες περιστάσεις.

  • You can’t monetise game content outside of Twitch and YouTube, as for example in paid apps or commercial films.
  • You’re not allowed to reverse-engineer game assets.
  • You can’t sign your creations over to exclusive distribution deals.
  • Microsoft won’t allow you to use game content if your end product is “pornographic, lewd, obscene, vulgar, discriminatory (on the basis of race, religion, gender, sexual orientation, etc.), illegal, hate speech, promoting violence, drug use or any illegal activity, promoting crimes against humanity, genocide or torture, or is otherwise objectionable”.
  • Creators will need to include a copyright notice, as supplied by Microsoft.
  • Titles mustn’t mislead users into thinking they’re viewing official products.
  • You have to check on third-party licenses for music and sound effects yourself.

About Author

Ο άνθρωπος που βλέπετε στο avatar δίπλα, δυστυχώς θα προσπαθήσει κάποτε να γίνει σοβαρός, να προσέχει τι λέει και να βγαίνει από το σπίτι του προσέχοντας τι έχει φορέσει και πως φαίνεται στους άλλους. Μην ανησυχείτε όμως, μέχρι τότε, έχει καιρό.

Leave a Reply

κατασκευή ιστοσελίδων Web and Art Solutions