Ημερομηνία για το κλασικό Pier Solar HD

0

Το Pier Solar HD αποτελεί τη βελτιωμένη διασκευή του Pier Solar And The Great Architects. Είναι λογικό να μη σας θυμίζει κάτι αφού το πρωτότυπο αποτελεί ερασιτεχνική παραγωγή για το Mega Drive. Η WaterMelon βάλθηκε να το εκσυγχρονίσει και είναι σχεδόν έτοιμη να το διαθέσει.

Στις 30 Σεπτεμβρίου λοιπόν θα είναι διαθέσιμο σε PS3, PS4, Windows, OS X, Linux και Ouya. Ωστόσο ετοιμάζεται και για Xbox One, Wii U και Dreamcast (στο οποίο θα τρέχει σε SD βέβαια) αλλά οι αντίστοιχες εκδόσεις δεν έχουν ακόμη ημερομηνία κυκλοφορίας.

Η απορία η δική μας βέβαια είναι άλλη. Αν θέλει κανείς να το αγοράσει για Dreamcast…που απευθύνεται πέραν της ίδιας ομάδας ανάπτυξης;

About Author

Όταν δεν πίνει καφέ, πίνει καφέ. Γράφει για games από το 2003, συναντά, για κάποιο άγνωστο λόγο, τα πιο περίεργα bugs και όποτε δεν βρίσκει καφέ, λειτουργεί ως αρχισυντάκτης. Ύστερα από κάθε μακροβούτι σε gadgets, games και βιβλία ιστορίας, βγαίνει στην επιφάνεια για να πάρει αέρα και να κάνει διορθώσεις. Τότε είναι και πιο επικίνδυνος. Αρθρογραφία του έχει εμφανιστεί σε GamePro, Computer Games Magazine, RAM, bit, Digipedia κ.α. Μετέφρασε βιβλίο για το Tai Chi. Don't ask.

Leave a Reply

κατασκευή ιστοσελίδων Web and Art Solutions