Ακυρώθηκε το Project Titan της Blizzard

0

Η Blizzard ανακοίνωσε ότι το Project Titan, που ετοιμαζόταν από το 2007 ως MMO για να αναθεωρηθεί πέρυσι, δεν έχει πλέον κανένα μέλλον. Η εταιρεία αναφέρει ότι ο τίτλος, παρότι δεν ανακοινώθηκε ποτέ επισήμως, μεταμορφώθηκε σε κάτι που απείχε από τους στόχους, σε κάτι που δεν μπορούσε να προσφέρει αυτό που ήλπιζαν οι δημιουργοί του.

Αντί να επιμηκυνθεί περισσότερο το δημιουργικό και οικονομικό βάσανο, η ανάπτυξη του τίτλου διακόπτεται και η προσοχή στρέφεται σε υπάρχοντες τίτλους αλλά και σε ό,τι ετοιμάζεται για το εγγύτερο, συγκριτικά, μέλλον.

About Author

Όταν δεν πίνει καφέ, πίνει καφέ. Γράφει για games από το 2003, συναντά, για κάποιο άγνωστο λόγο, τα πιο περίεργα bugs και όποτε δεν βρίσκει καφέ, λειτουργεί ως αρχισυντάκτης. Ύστερα από κάθε μακροβούτι σε gadgets, games και βιβλία ιστορίας, βγαίνει στην επιφάνεια για να πάρει αέρα και να κάνει διορθώσεις. Τότε είναι και πιο επικίνδυνος. Αρθρογραφία του έχει εμφανιστεί σε GamePro, Computer Games Magazine, RAM, bit, Digipedia κ.α. Μετέφρασε βιβλίο για το Tai Chi. Don't ask.

Leave a Reply

κατασκευή ιστοσελίδων Web and Art Solutions