Επιβεβαιώθηκε το first person mode στο GTA V;

0

Μπορεί να μην έχει ανακοινωθεί το first person mode για τις νέες εκδόσεις του Grand Theft Auto V, ωστόσο εντοπίστηκε παροδική αναφορά σε ακριβώς αυτό, στο επίσημο site της Rockstar, αναφορά που αργότερα “κατέβηκε” αλλά διατηρήθηκε, για λίγο έστω, με τη βοήθεια του Google Cache.

Γίνεται λόγος για first person view κατά την οδήγηση αλλά και όταν ο χαρακτήρας είναι πεζός. Επιπλέον αναφέρεται και η παρουσία video editor στην έκδοση για PC, η οποία κυκλοφορεί στις 27 Ιανουαρίου 2015, παρότι οι εκδόσεις για PS4 και Xbox One θα κάνουν την εμφάνισή τους φέτος, στις 18 Νοεμβρίου.

About Author

Όταν δεν πίνει καφέ, πίνει καφέ. Γράφει για games από το 2003, συναντά, για κάποιο άγνωστο λόγο, τα πιο περίεργα bugs και όποτε δεν βρίσκει καφέ, λειτουργεί ως αρχισυντάκτης. Ύστερα από κάθε μακροβούτι σε gadgets, games και βιβλία ιστορίας, βγαίνει στην επιφάνεια για να πάρει αέρα και να κάνει διορθώσεις. Τότε είναι και πιο επικίνδυνος. Αρθρογραφία του έχει εμφανιστεί σε GamePro, Computer Games Magazine, RAM, bit, Digipedia κ.α. Μετέφρασε βιβλίο για το Tai Chi. Don't ask.

Leave a Reply

κατασκευή ιστοσελίδων Web and Art Solutions