Έτοιμο το demo του PES 2015, αλλά όχι για την Ευρώπη

0

Το demo του Pro Evolution Soccer 2015 είναι πλέον διαθέσιμο στην αγορά της Ασίας (για PS3, PS4 και Xbox One) ενώ αναμένεται και στην αμερικανική αγορά στις 23 Σεπτεμβρίου (για PS3, PS4, Xbox 360, Xbox One). Αυτό που παραμένει άγνωστο είναι η μοίρα της Ευρώπης με την Konami να αναφέρει ότι σύντομα θα μάθουμε και την ημερομηνία διάθεσης του demo που μας αφορά περισσότερο.

Οι χρήστες PC δεν θα δουν demo πάντως. Αυτό είναι σίγουρο.

Το demo περιλαμβάνει τις ομάδες Real Madrid, Atletico Madrid, FC Barcelona, Athletic Bilbao, Bayern Munich, Juventus και Napoli, ενώ επιτρέπει δοκιμαστικό αγώνα στο Konami Stadium, αρκεί να μην ξεπερνά τα 10 λεπτά σε διάρκεια.

About Author

Όταν δεν πίνει καφέ, πίνει καφέ. Γράφει για games από το 2003, συναντά, για κάποιο άγνωστο λόγο, τα πιο περίεργα bugs και όποτε δεν βρίσκει καφέ, λειτουργεί ως αρχισυντάκτης. Ύστερα από κάθε μακροβούτι σε gadgets, games και βιβλία ιστορίας, βγαίνει στην επιφάνεια για να πάρει αέρα και να κάνει διορθώσεις. Τότε είναι και πιο επικίνδυνος. Αρθρογραφία του έχει εμφανιστεί σε GamePro, Computer Games Magazine, RAM, bit, Digipedia κ.α. Μετέφρασε βιβλίο για το Tai Chi. Don't ask.

Leave a Reply

κατασκευή ιστοσελίδων Web and Art Solutions