Η EA ήδη δοκιμάζει ιδέες για games στο Apple Watch

0

Με την αποκάλυψη του Apple Watch ξεκινά ο χορός για κάθε πιθανό ενδεχόμενο, ακόμη και για gaming. Ήδη ετοιμάζεται “τίτλος” για το Apple Watch και τώρα εμφανίζεται η EA με δύο εσωτερικές ομάδες να ψάχνουν πώς μπορούν να αξιοποιήσουν και το προϊόν της Apple που αναμένεται στις αρχές του 2015.

Ο Frank Gibeau λοιπόν ανέφερε πως η εταιρεία εξετάζει διάφορα σενάρια χρήσης που δεν σημαίνουν απαραίτητα πως τρέχει κάποιος τίτλος στο ίδιο το ρολόι. Λέει για παράδειγμα ότι μπορούν να χρησιμοποιηθούν ο αισθητήρες του ρολογιού και τα στοιχεία που συγκεντρώνονται για τη δραστηριότητα του χρήστη ώστε ανάλογα με τα τελευταία να ξεκλειδώνεται περιεχόμενο σε τίτλο που τρέχει στο τηλέφωνο. Δηλαδή εξετάζει το ενδεχόμενο να αξιοποιηθεί το ρολόι συμπληρωματικά προς κάποιον άλλον, πιο συμβατικό τίτλο.

Προφανώς είναι πολύ νωρίς για τα πάντα, αλλά σίγουρα θα ακούμε διάφορες θεωρίες για πολλούς μήνες ακόμη.

About Author

Όταν δεν πίνει καφέ, πίνει καφέ. Γράφει για games από το 2003, συναντά, για κάποιο άγνωστο λόγο, τα πιο περίεργα bugs και όποτε δεν βρίσκει καφέ, λειτουργεί ως αρχισυντάκτης. Ύστερα από κάθε μακροβούτι σε gadgets, games και βιβλία ιστορίας, βγαίνει στην επιφάνεια για να πάρει αέρα και να κάνει διορθώσεις. Τότε είναι και πιο επικίνδυνος. Αρθρογραφία του έχει εμφανιστεί σε GamePro, Computer Games Magazine, RAM, bit, Digipedia κ.α. Μετέφρασε βιβλίο για το Tai Chi. Don't ask.

Leave a Reply

κατασκευή ιστοσελίδων Web and Art Solutions