Driveclub: Season Pass, πολύ προγραμματισμένο DLC και διευκρινίσεις

0

Η κυκλοφορία του Driveclub δεν απέχει πολύ πλέον αφού θα το δούμε στις αρχές Οκτωβρίου. Η Evolution Studios πάντως έχει πολύ συγκεκριμένο πρόγραμμα για updates και DLC, δωρεάν και μη,  μέχρι και τα μέσα του 2015.

Αυτοκίνητα, διαδρομές, νέες τοποθεσίες, updates για την προσθήκη δυναμικών καιρικών συνθηκών,  events, campaigns κ.λπ. έρχονται κάθε μήνα από το λανσάρισμα και έπειτα, πράγμα που αποτυπώνεται στη συνοδευτική εικόνα.

Το Season Pass θα διευκολύνει οικονομικά όσους σκοπεύουν να αποκτήσουν τα πάντα και το δικό του κόστος ορίστηκε στα $25.

Τι σημαίνουν όλα αυτά όμως για την έκδοση που θα λάβουν χωρίς επιπλέον χρέωση οι συνδρομητές PS Plus; Είναι γνωστό ότι θα υπάρχει μόνο η περιοχή της Ινδίας σε αυτήν την έκδοση, αλλά το υπόλοιπο περιεχόμενο που αναμένεται θα εμφανιστεί ή όχι;

Η έκδοση για PS Plus θα λάβει κάθε νέα διαδρομή που σχετίζεται με την περιοχή της Ινδίας καθώς και οτιδήποτε σχετίζεται με νέες λειτουργίες/δυνατότητες. Δεν θα λάβει όμως τα αυτοκίνητα που θα λάβουν δωρεάν όσοι αγοράσουν την κανονική έκδοση του παιχνιδιού.

Ο μόνος τρόπος να είστε “ήσυχοι” είναι να κάνετε κι εσείς το ίδιο. Αλλιώς, βλέποντας και κάνοντας.

About Author

Όταν δεν πίνει καφέ, πίνει καφέ. Γράφει για games από το 2003, συναντά, για κάποιο άγνωστο λόγο, τα πιο περίεργα bugs και όποτε δεν βρίσκει καφέ, λειτουργεί ως αρχισυντάκτης. Ύστερα από κάθε μακροβούτι σε gadgets, games και βιβλία ιστορίας, βγαίνει στην επιφάνεια για να πάρει αέρα και να κάνει διορθώσεις. Τότε είναι και πιο επικίνδυνος. Αρθρογραφία του έχει εμφανιστεί σε GamePro, Computer Games Magazine, RAM, bit, Digipedia κ.α. Μετέφρασε βιβλίο για το Tai Chi. Don't ask.

Leave a Reply

κατασκευή ιστοσελίδων Web and Art Solutions