Reboot στην ιστορία του League Of Legends

0

Την απόφαση να ξαναγράψουν από την αρχή την ιστορία που περιβάλλει το League Of Legends, πήραν οι δημιουργοί του παιχνιδιού. Οι άνθρωποι της Riot Games θεώρησαν πως με την υπάρχουσα δομή του lore του παιχνιδιού ήταν πολύ δύσκολη μια απλή ανανέωση του και οδηγήθηκαν σε μια εξ ολοκλήρου αναδόμηση.

Βέβαια, διευκρινίστηκε πως τα περισσότερα από τα βασικά στοιχεία της ιστορίας θα παραμείνουν ως έχουν, ενώ τα υπόλοιπα θα διαμορφωθούν με τέτοιο τρόπο ώστε να αφηγηθούν μια νέα πλοκή στην εξέλιξη του παιχνιδιού, πέρα από το βασικό πυρήνα της ιστορίας.

Αξίζει να σημειωθεί πως εκ των βασικών στόχων που προσπαθεί να πετύχει η ομάδα της Riot Games είναι η δημιουργία ενός ευρύτερου και πληρέστερου κόσμου με περισσότερες επιλογές και όχι μια απλή προσπάθεια αναβίωσης γεγονότων του παρελθόντος του παιχνιδιού. ‘Ετσι η γραφή και η εξιστόρηση του League Of Legends αναμένεται να αλλάξει, με απώτερο σκοπό την ενσωμάτωση των επιλογών του εκάστοτε παίκτη στην ιστορία του εκάστοτε χαρακτήρα.

Μένει πλέον να δούμε πότε θα πραγματοποιηθεί αυτό το reboot και ποιες θα είναι οι επιπτώσεις αυτής της κίνησης για ένα από τα πιο γνωστά και επιτυχημένα MΟΒΑ της εποχής.

About Author

Ο άνθρωπος που βλέπετε στο avatar δίπλα, δυστυχώς θα προσπαθήσει κάποτε να γίνει σοβαρός, να προσέχει τι λέει και να βγαίνει από το σπίτι του προσέχοντας τι έχει φορέσει και πως φαίνεται στους άλλους. Μην ανησυχείτε όμως, μέχρι τότε, έχει καιρό.

Leave a Reply

κατασκευή ιστοσελίδων Web and Art Solutions