Share Play: Συμβατό με κάθε τίτλο που χρησιμοποιεί DualShock 4

0

Μετά την ανακοίνωση του Share Play για το PlayStation 4 ο Yoshida Shuhei φέρνει μερικές παραπάνω πληροφορίες για την υπηρεσία. Οι συμβατοί τίτλοι είναι όλοι όσοι χρησιμοποιούν DualShock 4 (δηλαδή σχεδόν ό,τι κυκλοφορεί στην κονσόλα) χωρίς να απαιτείται κάποια επιπλέον ενέργεια-ρύθμιση από τους developers. Ο Yoshida χαρακτήρισε το Share Play “ένα μικρό PlayStation Now” καθώς ο καλεσμένος παίκτης ουσιαστικά παίρνει τον έλεγχο της κονσόλας αυτού που τον προσκάλεσε, “stream-άροντας” εικόνα για να μπορέσει να παίξει. Μάλιστα θα μπορεί να αποθηκεύει saves στο δικό του σύστημα ώστε όταν αποκτήσει κανονικά τον τίτλο να συνεχίσει από εκεί που σταμάτησε.

Χρειάζεται πάντως προσοχή με ποιον κάνετε Share Play μιας και η κονσόλα που “δίνει” περιεχόμενο στη δεύτερη δεν μπορεί να κάνει κάτι άλλο όσο το Share Play είναι ενεργοποιημένο. Πρακτικά ο δεύτερος παίκτης έχει τον έλεγχο του μηχανήματός σας.

About Author

Κάποιοι τον ξέρετε ως Bill Big και κάποιοι ως Ροδόλφο Παπιομύτογλου. Όσοι βέβαια δεν τον γνωρίζετε καν είστε και οι πιο ευτυχισμένοι. Ταλαιπωρεί τακτικά τα ιντερνετικά ερτζιανά από το 2011 προσπαθώντας να συνδυάσει gaming, graphic design, δημιουργία comics, κωμικά videos και άλλα που τον εκθέτουν ανεπανόρθωτα. Η πρώτη του κονσόλα έμελλε να είναι και η πιο συλλεκτική καθώς κανένας άλλος στον πλανήτη δεν είχε κλώνο του NES ονόματι Bit 72.

Leave a Reply

κατασκευή ιστοσελίδων Web and Art Solutions