Share Play: Παίξτε με φίλους σε PS4, απομακρυσμένα, κι ας μην έχουν το αντίστοιχο παιχνίδι

0

Η Sony ανακοίνωσε πως, με τον ερχομό του 2.0 System Software για το PS4, θα προστεθεί όχι μόνο ανανέωση των What’s New tiles με πραγματικό χρόνο, όχι μόνο εφαρμογή και υποστήριξη YouTube αλλά και κάτι τελείως νέο, ονόματι Share Play.

Με τη νέο αυτό μηχανισμό κάθε μέλος PS Plus μπορεί να καλέσει άλλο μέλος PS Plus για να παίξει, είτε με σειρά, είτε παράλληλα σε co-op και ανταγωνιστικό multiplayer, ακόμη και αν ο κληθείς δεν έχει στην κατοχή του το αντίστοιχο παιχνίδι. Η Sony λέει μάλιστα ότι δεν χρειάζεται να γίνει κάποιο download, πράγμα που υπονοεί ότι η μετάδοση στον παίκτη που δεν έχει το εκάστοτε παιχνίδι θα γίνεται με video stream, α λα PS Now. Αν ισχύει αυτό, τότε θα τίθεται και θέμα ποιότητας δικτύου και υποδομής, όπως και στην περίπτωση του PS Now.

Όπως και να έχει πρόκειται για ενδιαφέρουσα περίπτωση που θα πρέπει να δούμε πώς θα στηριχθεί από άλλους publishers. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο ότι συνδέεται, ως παροχή, με συνδρομή PS Plus. Όλο και κάποια ποσά θα πρέπει να αλλάξουν χέρια για να είναι όλοι ευχαριστημένοι.

About Author

Όταν δεν πίνει καφέ, πίνει καφέ. Γράφει για games από το 2003, συναντά, για κάποιο άγνωστο λόγο, τα πιο περίεργα bugs και όποτε δεν βρίσκει καφέ, λειτουργεί ως αρχισυντάκτης. Ύστερα από κάθε μακροβούτι σε gadgets, games και βιβλία ιστορίας, βγαίνει στην επιφάνεια για να πάρει αέρα και να κάνει διορθώσεις. Τότε είναι και πιο επικίνδυνος. Αρθρογραφία του έχει εμφανιστεί σε GamePro, Computer Games Magazine, RAM, bit, Digipedia κ.α. Μετέφρασε βιβλίο για το Tai Chi. Don't ask.

Leave a Reply

κατασκευή ιστοσελίδων Web and Art Solutions