Δοκιμάστε δωρεάν μία πρώτη έκδοση του νέου Unreal Tournament

0

Μπορεί να μην γνωρίζουμε ακόμα την ημερομηνία κυκλοφορίας του επερχόμενου Unreal Tournament που θα κάνει χρήση της Unreal Engine 4, όμως ένας χρήστης των επίσημων forum του τίτλου μπήκε στον κόπο να κάνει compile τα builds της εταιρείας και να τα ανεβάζει σε μικρά αρχεία που μπορούν να παιχτούν οπουδήποτε.

Αν και προηγουμένως θα χρειαζόσασταν πρόσβαση στον editor της Unreal Engine 4, πλέον αυτό δεν είναι απαραίτητο. Η συγκεκριμένη κίνηση έχει επιπλέον και τις ευλογίες της ίδιας της Epic, αφού η εταιρεία ανταποκρίνεται στο feedback που λαμβάνει από όσους χρήστες δοκιμάζουν τα συγκεκριμένα builds.

Μπορείτε να το κατεβάσετε και εσείς από εδώ, όμως καλό θα ήταν να μείνετε συντονισμένοι και στο επίσημο κανάλι #beyondunreal του IRC προκειμένου να ενημερώνεστε έγκαιρα για το πότε διατίθενται τα νέα builds. 

Φυσικά καλό θα ήταν να μην έχετε και τις υπερβολικές απαιτήσεις, καθώς, ο κώδικας είναι σε επίπεδο pre-Alpha ακόμα και σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να χαρακτηριστεί έστω και ενδεικτικός του τι θα δούμε στο τελικό προϊόν.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε και ένα gameplay video:

 

About Author

Leave a Reply

κατασκευή ιστοσελίδων Web and Art Solutions