Διαθέσιμες σε όλους οι δοκιμαστικές εκδόσεις του νέου Unreal Tournament

0

Η Epic Games εξακολουθεί να αφήνει την μοίρα του νέου Unreal Tournament στα χέρια και τις προτιμήσεις της κοινότητας ενώ αποφασίζει να ανοίξει ακόμη περισσότερο το δρόμο για συνεισφορά στη διαδικασία.

Μέχρι πρότινος η εξασφάλιση ενός πρώιμου build από το νέο Unreal Tournament ήθελε λίγο ψάξιμο παραπάνω και η διάθεση εξαρτιόταν από άλλους παίκτες. Τώρα η Epic Games δίνει το δικαίωμα δοκιμής των εβδομαδιαίων builds σε οποιονδήποτε γίνει μέλος στο επίσημο forum.

Υπάρχουν εκδόσεις για Windows (σε 32bit και 64bit), OS X αλλά και Linux. Οπότε όλοι καλύπτονται. Καλή διασκέδαση. Και να θυμάστε ότι ο τίτλος έχει πολύ δρόμο ακόμη μπροστά του.

About Author

Όταν δεν πίνει καφέ, πίνει καφέ. Γράφει για games από το 2003, συναντά, για κάποιο άγνωστο λόγο, τα πιο περίεργα bugs και όποτε δεν βρίσκει καφέ, λειτουργεί ως αρχισυντάκτης. Ύστερα από κάθε μακροβούτι σε gadgets, games και βιβλία ιστορίας, βγαίνει στην επιφάνεια για να πάρει αέρα και να κάνει διορθώσεις. Τότε είναι και πιο επικίνδυνος. Αρθρογραφία του έχει εμφανιστεί σε GamePro, Computer Games Magazine, RAM, bit, Digipedia κ.α. Μετέφρασε βιβλίο για το Tai Chi. Don't ask.

Leave a Reply

κατασκευή ιστοσελίδων Web and Art Solutions