Σε χρόνο μηδέν χρηματοδοτήθηκε το Shadowrun: Hong Kong

0

Δεν πρόλαβε να ξεκινήσει το Kickstarter campaign για το Shadowrun: Hong Kong και χρηματοδοτήθηκε κιόλας. Ο στόχος ήταν τα $100.000 και το ποσό που συγκεντρώθηκε πριν περάσει η πρώτη από τις 35 μέρες της καμπάνιας είναι ήδη πολλαπλάσιο. Χαράς ευαγγέλια λοιπόν για την Harebrained Games που βλέπει ότι θα αναπτύξει τον τίτλο με την άνεσή της.

Στην προκειμένη η εγκάρδια υποστήριξη δεν αποτελεί μυστήριο μιας και οι προηγούμενοι δύο τίτλοι Shadowrun (μετράμε και το expansion) αποδείχθηκαν εξαιρετικοί. Ο τίτλος αναμένεται προς το μέσο του 2015 (εκτός αν γίνει χαμός με τα όποια stretch goals φανταζόμαστε) για Windows, OS X και Linux.

About Author

Όταν δεν πίνει καφέ, πίνει καφέ. Γράφει για games από το 2003, συναντά, για κάποιο άγνωστο λόγο, τα πιο περίεργα bugs και όποτε δεν βρίσκει καφέ, λειτουργεί ως αρχισυντάκτης. Ύστερα από κάθε μακροβούτι σε gadgets, games και βιβλία ιστορίας, βγαίνει στην επιφάνεια για να πάρει αέρα και να κάνει διορθώσεις. Τότε είναι και πιο επικίνδυνος. Αρθρογραφία του έχει εμφανιστεί σε GamePro, Computer Games Magazine, RAM, bit, Digipedia κ.α. Μετέφρασε βιβλίο για το Tai Chi. Don't ask.

Leave a Reply

κατασκευή ιστοσελίδων Web and Art Solutions