Kirby And The Rainbow Curse: Trailer και υποστήριξη amiibo

0

Το Nintendo Direct δεν έφερε μόνο νέο trailer για τον πρώτο τίτλο Kirby του Wii U, το οποίο μπορείτε να δείτε λίγο πιο κάτω, αλλά και πληροφορίες για τον τρόπο με τον οποίο θα λειτουργούν κάποιες φιγούρες amiibo κ.α.

Θα υπάρχουν in-game φιγούρες για να βρείτε, αρκεί να μάθετε να εντοπίζετε καλά κρυμμένα σεντούκια. Ο τίτλος απαιτεί και διαχείριση πόρων αφού ο Kirby έχει πεπερασμένη ποσότητα μελάνης για να φτάσει στο τέλος του επιπέδου. Χωρίς μελάνη δεν υπάρχει ελπίδα.

Όσο για τα amiibo, ο παίκτης μπορεί να χρησιμοποιήσει τις φιγούρες των Kirby, King Dedede και Meta Knight για να αποκτήσει ο Kirby ειδικές ιδιότητες όπως “δωρεάν” Star Dash, μεγαλύτερη μπάρα ενέργειας αλλά και αυξημένη ταχύτητα στο tap dash, ταχύτητα που μπορεί να διαλύσει με τη μία κάποιους εχθρούς. Ωστόσο ο παίκτης μπορεί να χρησιμοποιήσει μια μόνο φιγούρα ανά ημέρα. Με λίγα λόγια, όχι, δεν θα τερματίσετε το παιχνίδι στον αυτόματο πιλότο.

Δείτε και το νέο trailer:

About Author

Όταν δεν πίνει καφέ, πίνει καφέ. Γράφει για games από το 2003, συναντά, για κάποιο άγνωστο λόγο, τα πιο περίεργα bugs και όποτε δεν βρίσκει καφέ, λειτουργεί ως αρχισυντάκτης. Ύστερα από κάθε μακροβούτι σε gadgets, games και βιβλία ιστορίας, βγαίνει στην επιφάνεια για να πάρει αέρα και να κάνει διορθώσεις. Τότε είναι και πιο επικίνδυνος. Αρθρογραφία του έχει εμφανιστεί σε GamePro, Computer Games Magazine, RAM, bit, Digipedia κ.α. Μετέφρασε βιβλίο για το Tai Chi. Don't ask.

Leave a Reply

κατασκευή ιστοσελίδων Web and Art Solutions