Driveclub: Νέες διαδρομές, νέα περιοχή, νέα οχήματα και λίγο από smartphone app

0

Όρεξη για κουβέντα φαίνεται πως είχε ο Paul Rustchynsky (Driveclub Director) ανακοινώνοντας μερικά freebies για το Driveclub και μερικά ακόμα πραγματάκια. Ανέφερε αρχικά πως η πολυπόθητη νέα περιοχή του τίτλου αλλά και οι νέες διαδρομές (μερικές εκ των οποίων λαμβάνουν χώρα σε αυτή) θα είναι διαθέσιμες προς όλους, δωρεάν.

Όσον αφορά νέα οχήματα ο Rustchynsky μπόρεσε να πει πως μερικά από την λίστα που θα βρείτε παρακάτω θα κάνουν τελικά την εμφάνισή τους σύντομα. Αν και δεν μας λέει ποια.

Τέλος το smartphone app που εξαφανίστηκε πριν καλά καλά κυκλοφορήσει θα επανέλθει σύντομα μαζί με αρκετές βελτιώσεις στο online μέρος του τίτλου.

 

About Author

Κάποιοι τον ξέρετε ως Bill Big και κάποιοι ως Ροδόλφο Παπιομύτογλου. Όσοι βέβαια δεν τον γνωρίζετε καν είστε και οι πιο ευτυχισμένοι. Ταλαιπωρεί τακτικά τα ιντερνετικά ερτζιανά από το 2011 προσπαθώντας να συνδυάσει gaming, graphic design, δημιουργία comics, κωμικά videos και άλλα που τον εκθέτουν ανεπανόρθωτα. Η πρώτη του κονσόλα έμελλε να είναι και η πιο συλλεκτική καθώς κανένας άλλος στον πλανήτη δεν είχε κλώνο του NES ονόματι Bit 72.

Leave a Reply

κατασκευή ιστοσελίδων Web and Art Solutions