Ανακοινώθηκε το Adventure Y που “γεφυρώνει” τα 2 Baldur’s Gate

0

Η ομάδα πίσω από τις Enhanced Editions των 2 Baldur’s Gate (Beamdog) εργάζεται σε νέο τίτλο με κωδική ονομασία Adventure Y. Τα λίγα που ξέρουμε δείχνουν πως θα “κάθεται” ανάμεσα στα Baldur’s Gate I και II, κάνοντας χρήση της Infinity Engine ώστε να δείχνει όσο πιο κοντά στους 2 τίτλους γίνεται. Είναι σίγουρο πάντως πως δεν μιλάμε γα Baldur’s Gate III.

Πέραν του Adventure Y η Beamdog εργάζεται και σε ακόμα ένα project με κωδική ονομασία Adventure Z και το μόνο που ξέρουμε είναι πως ίσως να περιλαμβάνει καρχαρίες.

Περισσότερες πληροφορίες για το Adventure Y αναμένονται μετά την άνοιξη και για το Adventure Z μετά το καλοκαίρι. Μέχρι τότε δείτε μερικές εικόνες του πρώτου.

About Author

Κάποιοι τον ξέρετε ως Bill Big και κάποιοι ως Ροδόλφο Παπιομύτογλου. Όσοι βέβαια δεν τον γνωρίζετε καν είστε και οι πιο ευτυχισμένοι. Ταλαιπωρεί τακτικά τα ιντερνετικά ερτζιανά από το 2011 προσπαθώντας να συνδυάσει gaming, graphic design, δημιουργία comics, κωμικά videos και άλλα που τον εκθέτουν ανεπανόρθωτα. Η πρώτη του κονσόλα έμελλε να είναι και η πιο συλλεκτική καθώς κανένας άλλος στον πλανήτη δεν είχε κλώνο του NES ονόματι Bit 72.

Leave a Reply

κατασκευή ιστοσελίδων Web and Art Solutions