Into The Stars: Open-world space sim από δημιουργούς των Battlefield, Shadows Of The Damned και Lost Planet

0

Η Fugitive Games είναι μία νεοσύστατη ομάδα που αποτελείται από τέσσερις προγραμματιστές, οι οποίοι έχουν δουλέψει σε studio όπως DICE, SCEA και Capcom, ενώ πριν από λίγες ημέρες ξεκίνησαν και την καμπάνια χρηματοδότησης του πρώτου τους τίτλου, Into The Stars.

Σε αυτόν οι άνθρωποι κατοικούν σε ένα τεράστιο διαστημόπλοιο και στόχος τους δεν είναι άλλος από την εύρεση ενός νέου πλανήτη για να τους φιλοξενήσει. Στην πορεία θα χρειαστεί να κατασκευάσουν νέα σκάφη, να συλλέξουν resources αλλά και να επικοινωνήσουν με εξωγήινες φυλές, οι οποίες άλλοτε είναι περισσότερο και άλλοτε λιγότερο φιλικές. Το παιχνίδι θα έχει προοπτική τρίτου προσώπου, ενώ θα έχετε και τη δυνατότητα να μεταφερθείτε στη γέφυρα του σκάφους και να ελέγξετε την κατάσταση των υλικών σας, αλλά και του πληρώματος, το οποίο θα είναι αναλώσιμο, οπότε στο χέρια σας είναι να κρατάτε τις απώλειες στο ελάχιστο. Οποιοσδήποτε συνειρμός με Battlestar Galactica είναι απόλυτα σεβαστός.

Η καμπάνια για τη χρηματοδότηση του project λήγει στις 4 Φεβρουαρίου, ενώ μέχρι τώρα η Fugitive Games έχει συγκεντρώσει περίπου 57 χιλιάδες δολάρια από τα 85 χιλιάδες που έχει θέσει ως στόχο. Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε ότι τη μουσική επιμέλεια έχει αναλάβει ο Jack Wall (Mass Effect) ενώ το Into The Stars αναμένεται το καλοκαίρι του 2015 για PC και Mac.

About Author

Leave a Reply

κατασκευή ιστοσελίδων Web and Art Solutions