Έρχεται “επική” καθυστέρηση για το Shadow Realms της BioWare;

0

Το είδαμε για πρώτη φορά στην Gamescom 2014 και η πρώτη του beta (προγραμματισμένη για τον περασμένο Σεπτέμβριο) δεν έμελλε να ξεκινήσει. Ο λόγος για το Shadow Realms της BioWare που νέες φήμες που το θέλουν να κυκλοφορεί το 2017, αντί του 2015 που ήταν ο αρχικός στόχος.

Αν οι φήμες βγούν αληθινές η καθυστέρηση οφείλεται στην προσπάθεια υποστήριξης της Origin της EA από τον τίτλο. Τα αρχικά σχέδια μιλούσαν για stand alone client ενώ φαίνεται πως η EA “ρίχνει” χρήμα σε όσους τίτλους υποστηρίζουν Origin, κίνηση που ίσως η BioWare να είδε ως δικλείδα ασφαλείας ώστε το project να μην ξεμείνει από ρευστό (όπως το Dawngate).

Αν τα παραπάνω έχουν βάση θα ξεκαθαριστεί. Κάποια στιγμή.

About Author

Κάποιοι τον ξέρετε ως Bill Big και κάποιοι ως Ροδόλφο Παπιομύτογλου. Όσοι βέβαια δεν τον γνωρίζετε καν είστε και οι πιο ευτυχισμένοι. Ταλαιπωρεί τακτικά τα ιντερνετικά ερτζιανά από το 2011 προσπαθώντας να συνδυάσει gaming, graphic design, δημιουργία comics, κωμικά videos και άλλα που τον εκθέτουν ανεπανόρθωτα. Η πρώτη του κονσόλα έμελλε να είναι και η πιο συλλεκτική καθώς κανένας άλλος στον πλανήτη δεν είχε κλώνο του NES ονόματι Bit 72.

Leave a Reply

κατασκευή ιστοσελίδων Web and Art Solutions