Το Project Scissors μετονομάζεται σε NightCry, δείτε το live action trailer

0

Το Project Scissors παρουσιάστηκε εξ αρχής ως ο πνευματικός διάδοχος του Clock Tower. Όχι παράλογο αφού ετοιμάζεται από το δημιουργό του Clock Tower, Hifumi Kouno. Ο τίτλος ονομάζεται πλέον NightCry και αναπτύσσεται για iOS, Android και PS Vita, οπότε ο φόβος θα χωρά στην τσέπη.

Ο παίκτης βρίσκεται σε κρουαζιερόπλοιο, ως επιβάτης, όπου λαμβάνουν χώρα φρικιαστικοί φόνοι. Φυσικά στόχος είναι να διαπιστωθεί τι και ποιος κρύβεται πίσω από αυτούς.

Ο τίτλος αναπτύσσεται από την Nude Maker Inc. ενώ το σχεδιασμό των διαφόρων πλασμάτων έχει αναλάβει ο Masahiro Ito του Silent Hill.

Ο Takashi Shimizu, σκηνοθέτης του Ju-on, έχει ρόλο παραγωγού ενώ ανέλαβε και τη δημιουργία του live action trailer που ακολουθεί:

About Author

Όταν δεν πίνει καφέ, πίνει καφέ. Γράφει για games από το 2003, συναντά, για κάποιο άγνωστο λόγο, τα πιο περίεργα bugs και όποτε δεν βρίσκει καφέ, λειτουργεί ως αρχισυντάκτης. Ύστερα από κάθε μακροβούτι σε gadgets, games και βιβλία ιστορίας, βγαίνει στην επιφάνεια για να πάρει αέρα και να κάνει διορθώσεις. Τότε είναι και πιο επικίνδυνος. Αρθρογραφία του έχει εμφανιστεί σε GamePro, Computer Games Magazine, RAM, bit, Digipedia κ.α. Μετέφρασε βιβλίο για το Tai Chi. Don't ask.

Leave a Reply

κατασκευή ιστοσελίδων Web and Art Solutions