Λεπτομέρειες για την open beta του Evolve

0

Τον Ιανουάριο θα γίνει η επόμενη μεγάλη δοκιμή του Evolve, με τον κύριο όγκο της να διεξάγεται στο Xbox One.

Η δοκιμή ξεκινά στις 15 Ιανουαρίου στην κονσόλα της Microsoft και μπορεί να λάβει μέρος οποιοσδήποτε με συνδρομή Xbox Live Gold. Θα είναι διαθέσιμο το Hunt Mode, οι πρώτοι 8 hunters και, από τέρατα μεριά, Goliath και Kraken. Το σημαντικότερο όλων είναι πως θα βρείτε και τους 12 χάρτες που θα περιλαμβάνονται και στην τελική έκδοση του παιχνιδιού.

Από 15 Ιανουαρίου θα μπορείτε να δοκιμάσετε και το Evacuation Mode που αποτελεί, τρόπον τινά, campaign που συνδυάζει όλους τους χάρτες και τα modes του παιχνιδιού. Ό,τι περιεχόμενο ξεκλειδώσετε κατά τη δοκιμή θα σας περιμένει και στην τελική έκδοση.

Δοκιμή θα γίνει επίσης σε PC και PS4, σε πιο περιορισμένη κλίμακα όμως. Εκεί δεν θα έχετε πρόσβαση στο Evacuation Mode, ούτε θα μπορείτε να κρατήσετε τα “κέρδη” σας για την τελική έκδοση. Οι χρήστες PS4 θα πρέπει να περιμένουν ειδοποίηση στο email τους, ενώ οι χρήστες PC, εφόσον έλαβαν μέρος στη δοκιμή Big Alpha, είτε έχουν αγοράσει Left 4 Dead ή BioShock: Infinite μέσω Steam, θα ειδοποιηθούν για να λάβουν μέρος στη νέα δοκιμή.

Σε κάθε περίπτωση ό,τι προλάβετε μέχρι τις 19 Ιανουαρίου, οπότε και λήγει η open beta.

About Author

Όταν δεν πίνει καφέ, πίνει καφέ. Γράφει για games από το 2003, συναντά, για κάποιο άγνωστο λόγο, τα πιο περίεργα bugs και όποτε δεν βρίσκει καφέ, λειτουργεί ως αρχισυντάκτης. Ύστερα από κάθε μακροβούτι σε gadgets, games και βιβλία ιστορίας, βγαίνει στην επιφάνεια για να πάρει αέρα και να κάνει διορθώσεις. Τότε είναι και πιο επικίνδυνος. Αρθρογραφία του έχει εμφανιστεί σε GamePro, Computer Games Magazine, RAM, bit, Digipedia κ.α. Μετέφρασε βιβλίο για το Tai Chi. Don't ask.

Leave a Reply

κατασκευή ιστοσελίδων Web and Art Solutions