Η υπηρεσία Plex προσγειώνεται στα ευρωπαϊκά PS3, PS4

0

Αφού κυκλοφόρησε αρχικά στο Xbox One η υπηρεσία Plex έρχεται και στα ευρωπαϊκά PS3, PS4. Σας επιτρέπει να οργανώσετε images, ταινίες, σειρές, μουσική κ.λπ. και στη συνέχεια να “stream-άρετε” το υλικό σας σε κάποια άλλη πλατφόρμα (τηλεόραση, smartphone, Xbox One κ.λπ.).

Βέβαια η εφαρμογή που θα βρείτε στις πλατφόρμες της Sony είναι ακόμα κάπως λειψή μιας και δεν είναι όλες οι λειτουργίες ενεργοποιημένες. Για την ώρα θα χρειαστεί να βολευτείτε μόνο με ταινίες και τηλεοπτικές σειρές και εννοείται πως υπάρχει και συνδρομή (3 λίρες το μήνα, 24,45 λίρες το χρόνο, 91,50 λίρες για πρόσβαση εφ’ όρου ζωής). Για να μπορέσετε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή θα πρέπει να έχετε ήδη ενεργή συνδρομή στο Plex. Αν και αυτό αναμένεται να αλλάξει σύντομα.

About Author

Κάποιοι τον ξέρετε ως Bill Big και κάποιοι ως Ροδόλφο Παπιομύτογλου. Όσοι βέβαια δεν τον γνωρίζετε καν είστε και οι πιο ευτυχισμένοι. Ταλαιπωρεί τακτικά τα ιντερνετικά ερτζιανά από το 2011 προσπαθώντας να συνδυάσει gaming, graphic design, δημιουργία comics, κωμικά videos και άλλα που τον εκθέτουν ανεπανόρθωτα. Η πρώτη του κονσόλα έμελλε να είναι και η πιο συλλεκτική καθώς κανένας άλλος στον πλανήτη δεν είχε κλώνο του NES ονόματι Bit 72.

Leave a Reply

κατασκευή ιστοσελίδων Web and Art Solutions