theHunter: Primal – DayZ με δεινοσαύρους, από σήμερα σε Steam Early Access

0

Από σήμερα είναι διαθέσιμο το theHunter: Primal της Avalanche Studios (η οποία κατά τα άλλα “βασανίζεται” με τα Just Cause 3 και Mad Max), η πιο “οργανωμένη” έκδοση του theHunter που υπάρχει από το 2009 ως free to play game.

Δεν πρόκειται για την τελική έκδοση, για αυτό και θα βρείτε τον τίτλο στο Steam Early Access με κόστος στα 20 ευρώ.

Έως και 16 παίκτες βρίσκονται σε 24 τετραγωνικά χιλιόμετρα για να επιβιώσουν, να κάνουν παρέα σε τρεις ράτσες δεινοσαύρων κ.λπ. Σαν βόλτα στο Jurassic World αφού έχουν πάει όλα στραβά δηλαδή.

Η τελική έκδοση θα είναι έτοιμη το Μάρτιο του 2015. Η δωρεάν έκδοση, κατά την Avalanche Studios, στηρίζεται από 4,5 εκατομμύρια παίκτες.

About Author

Όταν δεν πίνει καφέ, πίνει καφέ. Γράφει για games από το 2003, συναντά, για κάποιο άγνωστο λόγο, τα πιο περίεργα bugs και όποτε δεν βρίσκει καφέ, λειτουργεί ως αρχισυντάκτης. Ύστερα από κάθε μακροβούτι σε gadgets, games και βιβλία ιστορίας, βγαίνει στην επιφάνεια για να πάρει αέρα και να κάνει διορθώσεις. Τότε είναι και πιο επικίνδυνος. Αρθρογραφία του έχει εμφανιστεί σε GamePro, Computer Games Magazine, RAM, bit, Digipedia κ.α. Μετέφρασε βιβλίο για το Tai Chi. Don't ask.

Leave a Reply

κατασκευή ιστοσελίδων Web and Art Solutions