Η κινηματογραφική υπηρεσία MUBI έρχεται και σε (ελληνικά) PS3 και PS4

0

Αν και το Authority άκουγε για αρκετά χρόνια ότι η υπηρεσία MUBI είναι προ των πυλών, χρειάστηκε αρκετή υπομονή μέχρι να φτάσει και στη χώρα μας η κινηματογραφική υπηρεσία, η οποία είναι διαθέσιμη τόσο μέσω PS3 όσο και μέσω PS4.

Απαιτείται συνδρομή (5 ευρώ το μήνα, 27 ευρώ το εξάμηνο ή 35 ευρώ το έτος και οι συνδρομητές PS Plus έχουν 20% έκπτωση) αλλά η υπηρεσία φροντίζει ώστε οι διαθέσιμες ταινίες να αλλάζουν με συγκεκριμένο ρυθμό και να έχουν ένα minimum επίπεδο ποιότητας. Θα βρείτε λοιπόν τον Κυνόδοντα, αλλά δύσκολα θα βρείτε κάτι τύπου Transformers. Ανά πάσα στιγμή διατίθενται 30 ταινίες για να διαλέξετε. Κάθε μέρα αφαιρείται μία και προστίθεται μια νέα ακόμη, άρα δεν είναι όλα διαθέσιμα για πάντα και κάθε ταινία που προστίθεται είναι διαθέσιμη για 30 μέρες.

About Author

Όταν δεν πίνει καφέ, πίνει καφέ. Γράφει για games από το 2003, συναντά, για κάποιο άγνωστο λόγο, τα πιο περίεργα bugs και όποτε δεν βρίσκει καφέ, λειτουργεί ως αρχισυντάκτης. Ύστερα από κάθε μακροβούτι σε gadgets, games και βιβλία ιστορίας, βγαίνει στην επιφάνεια για να πάρει αέρα και να κάνει διορθώσεις. Τότε είναι και πιο επικίνδυνος. Αρθρογραφία του έχει εμφανιστεί σε GamePro, Computer Games Magazine, RAM, bit, Digipedia κ.α. Μετέφρασε βιβλίο για το Tai Chi. Don't ask.

Leave a Reply

κατασκευή ιστοσελίδων Web and Art Solutions