Η Facepunch Studios ανακοινώνει το πολύ ενδιαφέρον Before

0

Οι δημιουργοί του Gary’s Mod ανακοίνωσαν τον επόμενό τους τίτλο στα πλαίσια των The Game Awards. Ονομάζεται Before και ετοιμάζεται, για την ώρα τουλάχιστον, για Windows, OS X και Linux.

Στο Before οι παίκτες βρίσκονται στην εποχή όπου η καθημερινή έγνοια της ανθρωπότητας ήταν η επιβίωση και καθοδηγούν την ομάδα τους στην προσπάθειά αυτή. Η ευημερία φέρνει περισσότερα μέλη στην ομάδα και μοιραία αρχίζουν να δημιουργούνται οι πρώτες κοινωνικές δομές, να προκύπτουν νέες αλληλεπιδράσεις.

Δηλαδή πρόκειται για survival game με κοινωνιολογικές ευαισθησίες. Μπορείτε να έχετε το νου σας στο επίσημο site αφού δείτε βέβαια και το πρώτο trailer του παιχνιδιού.

About Author

Όταν δεν πίνει καφέ, πίνει καφέ. Γράφει για games από το 2003, συναντά, για κάποιο άγνωστο λόγο, τα πιο περίεργα bugs και όποτε δεν βρίσκει καφέ, λειτουργεί ως αρχισυντάκτης. Ύστερα από κάθε μακροβούτι σε gadgets, games και βιβλία ιστορίας, βγαίνει στην επιφάνεια για να πάρει αέρα και να κάνει διορθώσεις. Τότε είναι και πιο επικίνδυνος. Αρθρογραφία του έχει εμφανιστεί σε GamePro, Computer Games Magazine, RAM, bit, Digipedia κ.α. Μετέφρασε βιβλίο για το Tai Chi. Don't ask.

Leave a Reply

κατασκευή ιστοσελίδων Web and Art Solutions