Το SteamWorld Heist αναπτύσσεται για…όλα τα συστήματα

0

Η Image & Form δεν είχε γίνει και πολύ συγκεκριμένη για το ποια συστήματα θα υποδεχθούν το SteamWorld Heist και τελικά φαίνεται ότι μετρούσε τις δυνάμεις της πριν δεσμευθεί για οτιδήποτε. Τώρα που τελείωσε η περίοδος έρευνας και περισυλλογής, αποφασίστηκε ότι ο τίτλος θα κυκλοφορήσει…παντού. Θα τον δούμε λοιπόν σε Windows, OS X, Linux, PS4, PS Vita, Xbox One, Wii U και Nintendo 3DS.

Συν τοις άλλοις η ομάδα ανάπτυξης ελπίζει να καταφέρει να ασχοληθεί και με tablets αλλά για την ώρα τα πράγματα δεν είναι ξεκάθαρα. Σε κάθε περίπτωση δεν θα διατεθούν όλες οι εκδόσεις ταυτόχρονα διότι το μέγεθος της ομάδας δεν επιτρέπει το σωστό testing, ούτε επαρκή βελτιστοποίηση, ειδικά δε παράλληλα, για τόσα συστήματα. Οπότε ο καθένας θα περιμένει να έρθει η σειρά του.

About Author

Όταν δεν πίνει καφέ, πίνει καφέ. Γράφει για games από το 2003, συναντά, για κάποιο άγνωστο λόγο, τα πιο περίεργα bugs και όποτε δεν βρίσκει καφέ, λειτουργεί ως αρχισυντάκτης. Ύστερα από κάθε μακροβούτι σε gadgets, games και βιβλία ιστορίας, βγαίνει στην επιφάνεια για να πάρει αέρα και να κάνει διορθώσεις. Τότε είναι και πιο επικίνδυνος. Αρθρογραφία του έχει εμφανιστεί σε GamePro, Computer Games Magazine, RAM, bit, Digipedia κ.α. Μετέφρασε βιβλίο για το Tai Chi. Don't ask.

Leave a Reply

κατασκευή ιστοσελίδων Web and Art Solutions