Η Valve φέρνει live streaming με το Steam Broadcasting

0

Η νέα έκδοση beta στου Steam client φέρνει και την πρώτη δοκιμή για το Steam Broadcasting, που δεν είναι παρά η απάντηση της Valve στην τάση για live streaming. Αντί να ενσωματώσει κάποια τρίτη υπηρεσία, απλά ετοιμάζει τη δική της που, για την ώρα, φαίνεται να έχει και μερικές ουσιαστικές διαφορές.

Ο παίκτης μπορεί να ζητήσει να δει το stream κάποιου άλλου εφόσον ο τελευταίος φαίνεται να παίζει, πάντα με το πάτημα ενός πλήκτρου. Ο παίκτης μπορεί να επιλέξει να απαιτείται πρόσκληση για την προβολή, η προβολή να είναι δημόσια και ελεύθερη ή διαθέσιμη μόνο σε φίλους. Τα δημόσια streams θα εμφανίζονται και στα game pages. Με λίγα λόγια η λύση της Valve προσφέρει περισσότερο έλεγχο, χωρίς να αναγκάζει κάποιον να προβάλλεται πέραν από εκεί που τον ενδιαφέρει να προβάλλεται.

Ακόμη περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ. Η λειτουργία είναι ακόμη σε δοκιμαστικό στάδιο και δεν διατίθεται σε όσους χρησιμοποιούν τελικές εκδόσεις του steam client.

About Author

Όταν δεν πίνει καφέ, πίνει καφέ. Γράφει για games από το 2003, συναντά, για κάποιο άγνωστο λόγο, τα πιο περίεργα bugs και όποτε δεν βρίσκει καφέ, λειτουργεί ως αρχισυντάκτης. Ύστερα από κάθε μακροβούτι σε gadgets, games και βιβλία ιστορίας, βγαίνει στην επιφάνεια για να πάρει αέρα και να κάνει διορθώσεις. Τότε είναι και πιο επικίνδυνος. Αρθρογραφία του έχει εμφανιστεί σε GamePro, Computer Games Magazine, RAM, bit, Digipedia κ.α. Μετέφρασε βιβλίο για το Tai Chi. Don't ask.

Leave a Reply

κατασκευή ιστοσελίδων Web and Art Solutions