Το PlayStation γιορτάζει τα 20 του χρόνια με συλλεκτικό PS4

0

Σε κάποιες χώρες το PlayStation εξακολουθεί να μην έχει δικαίωμα να πιει μια μπίρα, αλλά σε κάποιες άλλες σίγουρα γιορτάζει αναλόγως. Το πρώτο PlayStation κυκλοφόρησε 3 Δεκεμβρίου 1994 στην ιαπωνική αγορά, πριν έρθει σε Αμερική και Ευρώπη 10 μήνες περίπου αργότερα, δηλαδή το 1995.

Θυμάστε; Τότε που αναφωνούσε κανείς “Riiiiiiiidge Raceeeeeeeeer” ελεύθερα και με ασφάλεια;

Με αφορμή τα συγκεκριμένα γενέθλια η Sony παρουσίασε το 20th Anniversary Edition PS4, μια συλλεκτική κονσόλα για…όσους προλάβουν μιας και θα κυκλοφορήσουν μόλις 12,300 κομμάτια σε όλο τον κόσμο. Το πακέτο κοστίζει 499 ευρώ και φέρνει PS4, DualShock 4, PlayStation Camera και PS4 Vertical Stand στον γκρι χρωματισμό του πρώτου PlayStation. Σε ευρωπαϊκό έδαφος το 20th Anniversary Edition PS4 δεν θα πωλείται από τα καταστήματα λιανικής.

Χρόνια πολλά και καλή συνέχεια.

About Author

Όταν δεν πίνει καφέ, πίνει καφέ. Γράφει για games από το 2003, συναντά, για κάποιο άγνωστο λόγο, τα πιο περίεργα bugs και όποτε δεν βρίσκει καφέ, λειτουργεί ως αρχισυντάκτης. Ύστερα από κάθε μακροβούτι σε gadgets, games και βιβλία ιστορίας, βγαίνει στην επιφάνεια για να πάρει αέρα και να κάνει διορθώσεις. Τότε είναι και πιο επικίνδυνος. Αρθρογραφία του έχει εμφανιστεί σε GamePro, Computer Games Magazine, RAM, bit, Digipedia κ.α. Μετέφρασε βιβλίο για το Tai Chi. Don't ask.

Leave a Reply

κατασκευή ιστοσελίδων Web and Art Solutions