Κυκλοφόρησε το The Witcher Adventure Game

0

Το The Witcher Adventure Game είναι πλέον διαθέσιμο, τόσο στην ηλεκτρονική του όσο και στη φυσική του μορφή. Η δεύτερη αυτή τη φορά είναι κανονικό επιτραπέζιο και, φυσικά, είναι η ακριβότερη εκδοχή του παιχνιδιού.

Η ηλεκτρονική έκδοση διατίθεται για Windows, OS X, iOS και Android, με την τιμή να ορίζεται στα 10 ευρώ (ή 8 αυτές τις πρώτες μέρες) για υπολογιστές και 5,5 ευρώ για τις “φορητές” εκδοχές που σημειώνουμε ότι είναι φτιαγμένες για tablets, όχι για smartphones.

Το παιχνίδι είναι σχεδιασμένο ώστε να εξυπηρετεί παρτίδες που διαρκούν ώρες αλλά και παρτίδες του εικοσάλεπτου. 4 παίκτες προσπαθούν να ολοκληρώσουν Main Quests ώστε να εξασφαλίσουν τα Victory Points που θα τους επιτρέψουν να κερδίσουν την παρτίδα.

Δείτε τα σχετικά trailers για τις δύο εκδόσεις:

About Author

Όταν δεν πίνει καφέ, πίνει καφέ. Γράφει για games από το 2003, συναντά, για κάποιο άγνωστο λόγο, τα πιο περίεργα bugs και όποτε δεν βρίσκει καφέ, λειτουργεί ως αρχισυντάκτης. Ύστερα από κάθε μακροβούτι σε gadgets, games και βιβλία ιστορίας, βγαίνει στην επιφάνεια για να πάρει αέρα και να κάνει διορθώσεις. Τότε είναι και πιο επικίνδυνος. Αρθρογραφία του έχει εμφανιστεί σε GamePro, Computer Games Magazine, RAM, bit, Digipedia κ.α. Μετέφρασε βιβλίο για το Tai Chi. Don't ask.

Leave a Reply

κατασκευή ιστοσελίδων Web and Art Solutions