Κληρώνουμε 3 αντίτυπα The Evil Within (και όχι μόνο) για PC – UPDATE

4

Αν έχετε άχτι το The Evil Within του Shinji Mikami που τόσο θυμίζει Resident Evil 4, αν το είχατε βάλει στο μάτι για PC, μπορούμε να βοηθήσουμε. Κληρώνουμε 3 κωδικούς Steam για τον τίτλο της Bethesda, ενώ αυτοί συνοδεύονται και από κάτι επιπλέον που θα αποστείλουμε ξεχωριστά στους νικητές, ως έκπληξη. Για να είμαστε και στο πνεύμα της εορταστικής περιόδου που ξεκινά. Τα δώρα είναι προσφορά της IGE Group, της επίσημης αντιπροσωπείας της Bethesda στην Ελλάδα.

Η διαδικασία ολοκληρώνεται στις 10 Δεκεμβρίου. Συμπληρώστε τα λιγοστά στοιχεία που απαιτούνται, πατήστε Enter και είστε έτοιμοι. Αν στο μεταξύ κάνετε και Like στο Facebook Fan Page του Authority, θα το εκτιμήσουμε ιδιαιτέρως.

Καλή επιτυχία!

UPDATE

Ιδού οι τρεις νικητές. Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για τα περαιτέρω. Αν για κάποιο λόγο δεν σας βρει το mail μας (υπάρχουν άλλωστε και υπερφιλόδοξα spam filters), μην ανησυχείτε. Συνεννοούμαστε και εδώ.

  • Θεοχάρης Άγγελος
  • Παπαδοπούλου Λάνα
  • Χονδρογιάννης Σπύρος

About Author

Όταν δεν πίνει καφέ, πίνει καφέ. Γράφει για games από το 2003, συναντά, για κάποιο άγνωστο λόγο, τα πιο περίεργα bugs και όποτε δεν βρίσκει καφέ, λειτουργεί ως αρχισυντάκτης. Ύστερα από κάθε μακροβούτι σε gadgets, games και βιβλία ιστορίας, βγαίνει στην επιφάνεια για να πάρει αέρα και να κάνει διορθώσεις. Τότε είναι και πιο επικίνδυνος. Αρθρογραφία του έχει εμφανιστεί σε GamePro, Computer Games Magazine, RAM, bit, Digipedia κ.α. Μετέφρασε βιβλίο για το Tai Chi. Don't ask.

4 Comments

Leave a Reply

κατασκευή ιστοσελίδων Web and Art Solutions