Λάβετε μέρος στο πρωτάθλημα Super Smash Bros. For Wii U

0

Όχι, δεν πρόκειται για deja vu. Το πρωτάθλημα του περασμένου Σαββάτου στο The Mall Athens αφορούσε το Super Smash Bros. του Nintendo 3DS. Αυτήν τη φορά έχει σειρά πρωτάθλημα που εστιάζει στην έκδοση για Wii U, η οποία και κυκλοφορεί σε λίγες ημέρες.

Διοργανωτές είναι οι φίλτατοι και συνήθεις ύποπτοι Nortec Multimedia, LegendaryPokemon.net και Ninty.gr και η εκδήλωση λαμβάνει χώρα στο ίδιο μέρος την ίδια ώρα.

Κοινώς οι συμμετέχοντες πρέπει να είναι το Σάββατο, 29 Νοεμβρίου, 12.30 στο The Mall Athens, στον όροφο που περιλαμβάνει καφετέριες, εστιατόρια κ.λπ. προκειμένου να δηλώσουν εγκαίρως συμμετοχή για το πρωτάθλημα που ξεκινά στη 13.00.

Ο νικητής θα λάβει Nintendo 2DS Transparent Red μαζί με το Pokémon Omega Ruby, ενώ “τρέχει” και κλήρωση για Nintendo 2DS μαζί με New Super Mario Bros. 2.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ.

Φροντίστε να είστε εκεί γιατί θα εμφανιστούμε για…μέτρημα.

About Author

Όταν δεν πίνει καφέ, πίνει καφέ. Γράφει για games από το 2003, συναντά, για κάποιο άγνωστο λόγο, τα πιο περίεργα bugs και όποτε δεν βρίσκει καφέ, λειτουργεί ως αρχισυντάκτης. Ύστερα από κάθε μακροβούτι σε gadgets, games και βιβλία ιστορίας, βγαίνει στην επιφάνεια για να πάρει αέρα και να κάνει διορθώσεις. Τότε είναι και πιο επικίνδυνος. Αρθρογραφία του έχει εμφανιστεί σε GamePro, Computer Games Magazine, RAM, bit, Digipedia κ.α. Μετέφρασε βιβλίο για το Tai Chi. Don't ask.

Leave a Reply

κατασκευή ιστοσελίδων Web and Art Solutions