Humble SEGA Bundle με γεύση από Dreamcast

0

Η Humble Bundle συνεργάζεται με τη SEGA αυτή τη φορά για σύγχρονους και μη τίτλους σε PC.

Δαπανήστε ποσό κάτω από το μέσο όρο και θα πάρετε τα Dreamcast Collection, NiGHTS Into Dreams, Sonic & All-Stars Racing Transformed, το Caesar In Gaul DLC για το Total War: Rome II και το Miles’ Tactic DLC για το Football Manager 2015. Ξοδέψτε πάνω από το μέσο όρο και κάντε δικά σας και τα Empire: Total War, Company Of Heroes 2:  The Western Front Armies – Oberkommando West αλλά και επιπλέον τίτλους που θα αποκαλυφθούν με το πέρασμα του χρόνου.

Αν δώσετε πάνω από $12 τότε εξασφαλίζετε και το Total War: Shogun II. Αν πάλι είστε πολύ γενναιόδωροι και μπορείτε να ξοδέψετε πάνω από $50, τότε θα λάβετε και Dreamcast t-shirt από Fangamer.

Θα βρείτε τα πάντα εδώ.

About Author

Όταν δεν πίνει καφέ, πίνει καφέ. Γράφει για games από το 2003, συναντά, για κάποιο άγνωστο λόγο, τα πιο περίεργα bugs και όποτε δεν βρίσκει καφέ, λειτουργεί ως αρχισυντάκτης. Ύστερα από κάθε μακροβούτι σε gadgets, games και βιβλία ιστορίας, βγαίνει στην επιφάνεια για να πάρει αέρα και να κάνει διορθώσεις. Τότε είναι και πιο επικίνδυνος. Αρθρογραφία του έχει εμφανιστεί σε GamePro, Computer Games Magazine, RAM, bit, Digipedia κ.α. Μετέφρασε βιβλίο για το Tai Chi. Don't ask.

Leave a Reply

κατασκευή ιστοσελίδων Web and Art Solutions