Dark Souls II: Μεταφορά σε PS4 και Xbox 360, μεγάλο update για PC, PS3 και Xbox 360

0

Η Bandai Namco Games μοιράζει χαμόγελα, πριν σκορπίσει τον (εικονικό θάνατο) σε ακόμη περισσότερους gamers, με την ανακοίνωση του Dark Souls II: Scholar Of The First Sin, το οποίο και σκοπεύει να διαθέσει στις 7 Απριλίου 2015. Ετοιμάζεται για PS3, Xbox 360, PC αλλά, αυτή τη φορά, και για PS4 και Xbox One.

Θα πωλείται μεν ξεχωριστά σε όλα τα συστήματα, αλλά το νέο περιεχόμενο που περιέχει (όχι όμως και το DLC που δεν έχει αγοραστεί) θα διατεθεί και ως δωρεάν update για τις πρωτότυπες εκδόσεις PC, PS3 και Xbox 360. Ειδικά στην περίπτωση του PC, το update θα φέρει και βελτίωση στον τεχνικό τομέα, βελτίωση που προφανώς έχει ετοιμαστεί και για χάρη των PS4 και Xbox One.

Αλλαγές για όλα τα συστήματα:

  • All 3 DLC packs included in the game (Crown of the Sunken King, Crown of the Old Iron King, Crown of the Ivory King).
  • Additional NPCs added for an enhanced story experience.
  • Parameter adjustments for improved game balance.
  • Augmented item descriptions.
  • Improved online matchmaking functionality.

Αλλαγές για PS4, Xbox One και PC (DirectX 11 Only)

  • Additional upgrades to graphics, sound, performance.
  • Increase in maximum online players in single session (6 total).

Και τώρα τα περίεργα. Δεν υπάρχει δυνατότητα μεταφορά save ούτε υποστηρίζεται cross play  μεταξύ γενεών κονσολών. Θα ετοιμαστούν 2 εκδόσεις για PC, μία για DirectX 9 αλλά και μία για DirectX 11 και δεν θα είναι δυνατή η αναβάθμιση από τη μία στην άλλη.

About Author

Όταν δεν πίνει καφέ, πίνει καφέ. Γράφει για games από το 2003, συναντά, για κάποιο άγνωστο λόγο, τα πιο περίεργα bugs και όποτε δεν βρίσκει καφέ, λειτουργεί ως αρχισυντάκτης. Ύστερα από κάθε μακροβούτι σε gadgets, games και βιβλία ιστορίας, βγαίνει στην επιφάνεια για να πάρει αέρα και να κάνει διορθώσεις. Τότε είναι και πιο επικίνδυνος. Αρθρογραφία του έχει εμφανιστεί σε GamePro, Computer Games Magazine, RAM, bit, Digipedia κ.α. Μετέφρασε βιβλίο για το Tai Chi. Don't ask.

Leave a Reply

κατασκευή ιστοσελίδων Web and Art Solutions