Δωρεάν όλοι οι χάρτες-DLC του Evolve

0

Η Turtle Rock Studios και η 2K Games ανακοίνωσαν πως όλοι οι χάρτες που θα διατεθούν ως DLC για το Evolve δεν θα κοστίζουν απολύτως τίποτα.

Το σκεπτικό είναι πως δεν πρέπει να διασπαστεί η κοινότητα με αφορμή τα επίπεδα στα οποία έχει πρόσβαση ο καθένας. Άρα όλοι θα μπορούν να παίζουν με όλους.

Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι δεν θα υφίσταται και επί πληρωμή DLC. Τέρατα και χαρακτήρες θα πωλούνται κανονικά για παράδειγμα. Και αν δεν πληρώσετε και αγοράσει κάποιος άλλος, δεν θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον έναν ή τον άλλον χαρακτήρα, αλλά θα τους βλέπετε κανονικά στο παιχνίδι. Κοινώς το DLC που λειτουργεί ως eye candy είναι εκείνο που θα χρεώνεται.

About Author

Όταν δεν πίνει καφέ, πίνει καφέ. Γράφει για games από το 2003, συναντά, για κάποιο άγνωστο λόγο, τα πιο περίεργα bugs και όποτε δεν βρίσκει καφέ, λειτουργεί ως αρχισυντάκτης. Ύστερα από κάθε μακροβούτι σε gadgets, games και βιβλία ιστορίας, βγαίνει στην επιφάνεια για να πάρει αέρα και να κάνει διορθώσεις. Τότε είναι και πιο επικίνδυνος. Αρθρογραφία του έχει εμφανιστεί σε GamePro, Computer Games Magazine, RAM, bit, Digipedia κ.α. Μετέφρασε βιβλίο για το Tai Chi. Don't ask.

Leave a Reply

κατασκευή ιστοσελίδων Web and Art Solutions