Call Of Duty: Heroes – Διαθέσιμο και free to play

0

Το Call Of Duty: Heroes είναι τίτλος free to play που κυκλοφορεί πλέον για iOS και Windows Phone. Είναι άγνωστο το πώς κατάφερε να μην πετύχει στη διαδρομή του Android αλλά υποθέτουμε πως είναι θέμα χρόνου.

Πρόκειται για τίτλο στρατηγικής κατά μία έννοια αφού ο παίκτης επιλέγει μεν μερικούς γνωστούς χαρακτήρες από τη σειρά, αλλά πρέπει να αναπτύξει βάσεις, να εκπαιδεύσει άτομα και τελικά να ελέγξει μονάδες στη μάχη.

Υπάρχει single player campaign, multiplayer και survival. Διαφορετικές παίκτες μπορού να συνασπιστούν, ακόμη και να ανταλλάσσουν μονάδες.

Για iOS τουλάχιστον, θα το βρείτε εδώ.

Υ.Γ.: Δεν αντιλαμβανόμαστε πως κυκλοφόρησε τόσο πρόσφατα και καταφέρνει να είναι στην έκδοση 1.1.1.

About Author

Όταν δεν πίνει καφέ, πίνει καφέ. Γράφει για games από το 2003, συναντά, για κάποιο άγνωστο λόγο, τα πιο περίεργα bugs και όποτε δεν βρίσκει καφέ, λειτουργεί ως αρχισυντάκτης. Ύστερα από κάθε μακροβούτι σε gadgets, games και βιβλία ιστορίας, βγαίνει στην επιφάνεια για να πάρει αέρα και να κάνει διορθώσεις. Τότε είναι και πιο επικίνδυνος. Αρθρογραφία του έχει εμφανιστεί σε GamePro, Computer Games Magazine, RAM, bit, Digipedia κ.α. Μετέφρασε βιβλίο για το Tai Chi. Don't ask.

Leave a Reply

κατασκευή ιστοσελίδων Web and Art Solutions