Αφόρητοι: “Η αλήθεια βρίσκεται στους Sex Pistols”

0

Α, Παρασκευή. Η μέρα που συγκεντρώνουμε δημοσιογραφικό αέρα κοπανιστό από διάφορα σημεία της υφηλίου και σας τον παραθέτουμε εδώ ύστερα από την απαραίτητη κονσερβοποίηση. Αλλιώς ξεθυμαίνει.

Έλα GTA στη θέση σου

GTA 5 photographers capture the beauty of Los Santos

Ειδική αναφορά σε όμορφα screenshots που δημοσίευσαν gamers; Και είμαστε πλέον και “GTA 5 photographers”; Έχει σχετικό κωδικό η εφορία; Όταν γίνεται γάμος στο GTA υπάρχει συνεργείο για να μας καλύψει;

You Can Poop on People in Grand Theft Auto V on PS4

Εδώ το θέμα είναι πως ο παίκτης μπορεί, υπό συνθήκη, να μεταμορφωθεί σε διάφορα ζώα και να επιδοθεί σε τρέλες αντάξιες του Trevor. Επειδή σε αυτό το στάδιο μπορεί κάλλιστα να γεμίσει κανείς τον τόπο κουτσουλιές, γεννήθηκε το ιδανικό clickbait “μπορείτε να χέσετε ανθρώπους στο GTA V στο PS4”. Και για να μην ξεχνιόμαστε, η πρόταση είναι έτσι διατυπωμένη ώστε να βγαίνει το συμπέρασμα πως η δυνατότητα αυτή παρέχεται μόνο στην έκδοση για PS4. Φανμποϊσμός και στην εικονική αφόδευση. Η κοινωνία προχωρά, η ανάπτυξη ήρθε.

GTA 5’s next-gen grass compared

GTA 5 PS4 grass vs Xbox One grass – Digital Foundry compares the outdoors

Όταν το συγκρίνουμε το “grass”, δεν το στρίβουμε και το καπνίζουμε. Δηλαδή τι άλλο μένει μετά; Σύγκριση στις ζάντες των αυτοκινήτων; Εφόσον πρόκειται για κάτι εντυπωσιακό, είναι αντιληπτό να γίνεται κάποια αναφορά εδώ κι εκεί, όταν γίνεται λόγος για τον τεχνικό τομέα γενικότερα. Αλλά όχι να το κάνουμε και αντικείμενο μελέτης χωρίς να είμαστε σε GDC…

Grand Theft Auto V will have first-person sex scenes on PC

Κάνουμε στην άκρη ότι αναφέρεται συγκεκριμένα στην έκδοση PC (μιλάμε για το PC Gamer άλλωστε, για το οποίο δεν είναι η νέα έκδοση που κάνει τη διαφορά αλλά συγκεκριμένα η έκδοση PC…). Η νέα έκδοση λοιπόν υποστηρίζει προοπτική πρώτου προσώπου σε κάθε σενάριο. Η παλιά έκδοση, έτσι κι αλλιώς, είχε σκηνές σεξ. Ένα κι ένα κάνουν δύο. Αλλά όχι. Διότι πώς θα τραβήξουμε κόσμο χωρίς να μείνουμε έκπληκτοι από το τίποτα πρώτα; Εννοείται ότι έγινε σόου και σε παραδοσιακές φυλλάδες, αλλά το ότι τα gaming media δεν απέχουν και πολύ σε τακτική και ύφος υπογραμμίζει την κατάστασή τους.

Πορτοκαλάδα από πορτοκάλια

The Order: 1886 Getting “Never-Before-Seen” PS4 Demo at PlayStation Experience; New Galahad Model and More

Δεν ξέρω για εσάς, αλλά όταν έρχεται η ώρα για event που κοντεύει να λυγίσει από το τεχνητό hype, εμείς περιμένουμε όποιο demo και να εμφανιστεί να έχει να δείξει κάτι νέο. Το ίδιο ισχύει και για τα απανταχού trailers. Αλλά “πέφτουμε από τα σύννεφα”.

Will PS4 Exclusive Bloodborne Feature Randomly Generated Dungeons?

Bloodborne dev teases a procedurally-generated area

Εδώ πέφτουμε από τα σύννεφα. Δεν θυμόμαστε ποτέ ξανά (αν κάνουμε λάθος αξίζουν high fives στην επιλεκτική μας μνήμη) να γίνεται ντόρος για τον ενδεχόμενο ΕΝΑ dungeon σε συγκεκριμένο παιχνίδι να δημιουργείται τυχαία για κάθε παίκτη ή και για κάθε φορά που πρέπει να εμφανιστεί. Έχουμε ΟΛΟΚΛΗΡΑ games με τυχαία dungeons, αλλά ήρθε η ώρα να συγκλονιστούμε πως ένας τίτλος με περίσσιο hype ίσως και να έχει ΕΝΑ dungeon του είδους. Thank you, internet.

Just What Is Sony Santa Monica Working on for PS4?

Όλο το post γράφτηκε για να μάθουμε ότι ο συντάκτης είναι πεπεισμένος πως ετοιμάζεται νέο God Of War. Δεν έχει στοιχεία, δεν έχει τίποτα. Μόνο ελπίδες και όνειρα. Αλλά το post, post. Πρέπει να μάθει όλος ο κόσμος για αυτά τα όνειρα. Η μοναξιά είναι αβάσταχτη.

Dragon Age: Inquisition First on Xbox DLC “Helps Us Get Content Out Earlier than We Normally Would”

Το μαγικό σε αυτό το post είναι ότι δεν λέει ΤΙΠΟΤΑ. Θα δείτε την πρωτότυπη δήλωση που περιλαμβάνει αυτή τη φράση, αλλά δεν υπάρχει καμία, μα καμία εξήγηση. Η παρηγοριά του συντάκτη είναι πως μάθαμε τουλάχιστον ότι το πρώτο DLC θα είναι “adventure”.

Γιώργος Πετρόχειλος

Sex Pistols singer Johnny Rotten splashes £10K on iPad games

Αυτά είναι τα gaming media. Ασχολούμαστε με το πόσα ξοδεύει για games μια διασημότητα. Σίγουρα ο Johnny Rotten το αξίζει περισσότερο από το Γιώργο Αλκαίο. Αλλά δεν το αξίζουν οι αναγνώστες (θέλουμε να πιστεύουμε).

Τιμητικά λοιπόν:

About Author

Όταν δεν πίνει καφέ, πίνει καφέ. Γράφει για games από το 2003, συναντά, για κάποιο άγνωστο λόγο, τα πιο περίεργα bugs και όποτε δεν βρίσκει καφέ, λειτουργεί ως αρχισυντάκτης. Ύστερα από κάθε μακροβούτι σε gadgets, games και βιβλία ιστορίας, βγαίνει στην επιφάνεια για να πάρει αέρα και να κάνει διορθώσεις. Τότε είναι και πιο επικίνδυνος. Αρθρογραφία του έχει εμφανιστεί σε GamePro, Computer Games Magazine, RAM, bit, Digipedia κ.α. Μετέφρασε βιβλίο για το Tai Chi. Don't ask.

Leave a Reply

κατασκευή ιστοσελίδων Web and Art Solutions