Αποκαλύφθηκε το Klaus για PS4 και PS Vita

0

Η La Cosa Entertainment ανακοίνωσε το Klaus για PS4 και PS Vita. Πρόκειται για 2D platformer με έμφαση στην πλοκή όπως λένε οι δημιουργοί, με τον παίκτη να ελέγχει τον Klaus. Ο ίδιος ο Klaus ξυπνά σε μια παράξενη φυλακή, για την οποία δεν γνωρίζει τίποτα. Για την ακρίβεια δεν θυμάται κανέναν και τίποτα, ούτε καν το όνομά του. Ο λόγος για τον οποίο υποθέτει ότι λέγεται Klaus είναι το αντίστοιχο τατουάζ που έχει στο χέρι του. Προσπαθώντας να συνδέσει τις κουκκίδες θα συναντήσει τον K1 που αν δεν ήταν ταλαιπωρημένος από τα πολλά χρόνια εγκλεισμού θα ήταν κολλητός του Hulk.

Οι δύο τους θα συνεργαστούν για να βρουν φίλους, να ξεχωρίσουν εχθρούς και να ξεπεράσουν εμπόδια. Η ομάδα υπόσχεται αξιοποίηση μηχανισμών αφής και στα δύο συστήματα, τη δυνατότητας αλληλεπίδρασης με διάφορα στοιχεία του περιβάλλοντος αλλά και μικρές επαναστάσεις του Klaus που, κατά διαστήματα, θα κάνει του κεφαλιού, αγνοώντας τις εντολές που δίνει ο παίκτης με τα ίδια του τα χέρια.

Δείτε το πρώτο trailer:

About Author

Όταν δεν πίνει καφέ, πίνει καφέ. Γράφει για games από το 2003, συναντά, για κάποιο άγνωστο λόγο, τα πιο περίεργα bugs και όποτε δεν βρίσκει καφέ, λειτουργεί ως αρχισυντάκτης. Ύστερα από κάθε μακροβούτι σε gadgets, games και βιβλία ιστορίας, βγαίνει στην επιφάνεια για να πάρει αέρα και να κάνει διορθώσεις. Τότε είναι και πιο επικίνδυνος. Αρθρογραφία του έχει εμφανιστεί σε GamePro, Computer Games Magazine, RAM, bit, Digipedia κ.α. Μετέφρασε βιβλίο για το Tai Chi. Don't ask.

Leave a Reply

κατασκευή ιστοσελίδων Web and Art Solutions