Χωρίς offline mode το Elite: Dangerous

0

Το επερχόμενο Elite: Dangerous δεν θα έχει τελικά offline mode, σύμφωνα με το David Braben της Frontier Developments. Ο λόγος δεν είναι άλλος από το γεγονός ότι το offline περιεχόμενο θα ήταν πολύ περιορισμένο και στατικό σε σχέση με την εμπειρία που θέλει να παραδώσει η ομάδα ανάπτυξης. Ο Braben δήλωσε ότι η συνεχής σύνδεση στους servers του τίτλου επιτρέπει στους προγραμματιστές να διορθώνουν συνεχώς λάθη και να επεκτείνουν το γαλαξία του παιχνιδιού με νέες ιστορίες σύμφωνα με τις πράξεις των ίδιων των παικτών.

Η εγκατάλειψη του offline mode δεν ήρθε χωρίς παράπονα από τη μεριά της κοινότητας και για αυτόν το λόγο επενέβη και ο executive producer του παιχνιδιού, Michael Brookes:

“Το πρόβλημα είναι ότι όλοι οι μηχανισμοί του γαλαξία που έχουμε σχεδιάσει τρέχουν από τους online servers. Τα δεδομένα και οι διαδικασίες είναι τεράστια και δεν μπορούν να μεταφερθούν για επεξεργασία σε τοπικό επίπεδο χωρίς να θυσιάσουμε ένα μεγάλο μέρος του οράματός μας. Δεν κάτσαμε απλά να σκεφτούμε το πιο ενοχλητικό πράγμα για το κοινό μας. Πρόκειται απλά για μία επιλογή την οποία κάναμε.”

Το Elite: Dangerous αναμένεται να κυκλοφορήσει εντός Δεκεμβρίου.

About Author

Leave a Reply

κατασκευή ιστοσελίδων Web and Art Solutions